Over laserontharing

Overbeharing aanpakken

De laserbehandelingen van SENSITIF zijn geschikt voor alle huidtypen, van een lichte huidskleur tot en met het donkere Afrikaanse huidtype; van huidtype I tot en met huidtype VI. We willen je graag informeren tijdens het consult wanneer we de huid en het haar hebben gezien.

De fasen van haargroei

De haargroei verloopt in 3 fasen:
1. De groeifase (anagene fase)
2. De overgangsfase (catagene fase)
3. De rustfase (telogene fase)

De haar valt dan uit waarna de groei opnieuw begint. Per laserbehandeling worden alleen de haarzakjes die in de groeifase, de anagene fase, verkeren vernietigd. Dat betekent dat we na 1 laserbehandeling niet meteen alle haartjes hebben verwijderd. Je hebt dus altijd meerdere lasersessies nodig voor een mooie gladde huid.

Gladheid naar wens

Mannen komen naar ons toe voor een gladde rug, schouders, borst en buik. Vrouwen wensen vaak ontharing in het gezicht, de bikinilijn, de oksels en de benen. Je kunt precies aangeven hoe glad een gebied moet zijn. Het is ook mogelijk een beetje haar te laten zitten. Dit geldt soms voor mannen die niet alles weg willen hebben. Zit er een medische component aan, dan is een dermatoloog beschikbaar.

Aantal behandelingen

Er bestaan verschillende soorten huid en haar en elk traject van behandelingen is anders. Haar is hardnekkig, de groei grillig en niet bij iedereen hetzelfde. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig. Het aantal is afhankelijk van het lichaamsdeel, het type haar en de huidskleur. Na het traject ben je er écht vanaf hoewel je er rekening mee moet houden dat er enkele kleine haartjes, zogenaamd resthaar, kunnen blijven zitten. Deze zijn dunner en lichter van kleur. 

Voorbereiding

Voorbereidingen voor permanent ontharen zijn nauwelijks nodig. Houd er rekening mee dat je minimaal acht weken voor de behandeling niet gaat zonnebaden en niet naar de zonnebank gaat. Stop met harsen of epileren als je met de behandelingen wilt starten.

Haarreductie

Let op: Met de LightSheer diode laser bent u in gemiddeld 6 behandelingen definitief van uw haar af. Dit bewijst de effectiviteit van deze medische ontharingslaser.

80% tot 100% haarreductie is het resultaat. Eventueel resthaar is dun met weinig pigment en dus vrijwel onzichtbaar. Wees er zeker van dat bij SENSITIF het hoogst haalbare resultaat wordt bereikt! 100% haarreductie kan nooit worden gegarandeerd.

Feiten over permanent ontharen:

  • Door te scheren kunnen er niet méér haren ontstaan
  • Door een laserbehandeling kunnen er niet méér haren ontstaan 
  • Door te scheren wordt de haar niet donkerder of dikker. Het uiteinde van de haar is tijdelijk stomp en voelt daardoor harder aan.
  • De haargroei van de lichaamsgebieden is verschillend. Het gezicht heeft bijvoorbeeld een snelle haargroei en de rug en schouders een langzame haargroei.

ALGEMENE INFORMATIE OVER DE BEHANDELING

Voorbereidingen voor permanent ontharen zijn niet nodig. Zorg er wel voor dat je 2 maanden uit de zon bent geweest en niet hebt geharst of geepileerd.

Omdat de meeste lichaamsdelen met de DUET worden behandeld zijn de behandelingen sneller. Het handstuk is groter dan van de ET en er is geen gel op de huid nodig en geen koeling achteraf. Bij iedere laserbehandeling doen we voor je eigen veiligheid eerst een test om te kijken hoe de huid reageert.

Na het laserontharen kan het behandelde gebied wat rood worden. Deze reactie zal snel verminderen. Daarna wordt er indien nodig een verzorgende en verkoelende gel aangebracht. Een grote meerderheid van onze klanten vindt na afloop van de behandeling dat het is meegevallen. Permanent ontharen met de Lightsheer DUET is snel en nagenoeg pijnloos. Bij sommige pulsen voelt men lichte prikjes, soms voelt men lichte warmte of men voelt niks. Het is in ieder geval in alle opzichten veel comfortabeler en minder pijnlijk dan een behandeling met de ET.

De mogelijkheden

De behaalde resultaten van laserontharing met de LightSheer diodelaser steken met kop en schouders boven die van om het even welke andere techniek : thuislasers, scheren, epileren, harsen, lichtflitstherapie (IPL) of lasertherapie met een andere dan de DUET Lightsheer diodelaser. Voor een optimaal resultaat is ook de ervaring van de praktijk van groot belang.  Vergelijk het met  de formule 1 coureur;  het maakt een groot verschil door wie de boulide wordt bestuurd om het beste resultaat te bereiken.

Een stralende, gezonde huid zonder scheren, harsen of epileren. Ontdek welke behandelingen wij aanbieden.

/uploads/site/phoneicon.png 020 - 614 10 20

Maandag t/m vrijdag van
10.00 - 21.00 uur en zaterdag van
10.00 - 18.00 uur.

/uploads/site/monitoricon.png Maak online een afspraak

Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

/uploads/site/facebookicon.png Facebook

Like SENSITIF op Facebook en ontvang 5% korting op je eerste behandeling!
Ga naar Facebook

Laserontharing

Laserontharing is de oplossing tegen ongewenste haargroei

Om ongewenste haargroei voor altijd te elimineren op een pijnvrije en efficiënte manier kiest u voor laserontharing. SENSITIF maakt voor permanent ontharen gebruik van de LightSheer DUET Diodelaser. Dit professionele ontharingsapparaat is als medisch laser door de FDA (Food and Drug Administration) in Amerika goedgekeurd voor toepassing bij laserontharing. De vacuümtechnologie van deze diodelaser is op het gebied van permanent ontharen een revolutionaire ontwikkeling. Een van de voordelen van het gebruik van de LightSheer DUET Diodelaser voor het definitief ontharen is dat naast de hoge effectiviteit van de laserbehandeling het laserapparaat meer comfort biedt tijdens de behandeling.

Hoe gaat laserontharing in zijn werk?

Bij laserontharing met de LightSheer DUET Diodelaser wordt de huid door middel van de vacuümtechnologie in het handstuk van het laserapparaat gezogen. Daarnaast wordt de opperhuid van het te ontharen oppervlak uitgerekt en worden de pigmentcellen als het ware verspreid. Het voordeel hiervan is dat de haarfollikels nabij de energiebron worden gebracht en daardoor kan het haarzakje met behulp van lagere energiewaarden kan worden vernietigd, hetgeen voor de huid minder stressvol is. Door het efficienter gebruiken van energie is laserontharing op deze manier ook minder pijnlijk. Bovendien wordt de tijdsduur van een behandeling beperkt door het grotere oppervlak van het handstuk van de DUET

Laser ontharen met blijvend resultaat

Laserontharing behoeft gemiddeld zes behandelingen met de LightSheer DUET Diodelaser waarbij er sprake is van een haarvermindering van tachtig tot honderd procent! Eventuele resthaartjes die achterblijven zijn zo goed als onzichtbaar omdat deze veel dunner zijn en minder pigment bevatten. De medische ontharingslaser die wij gebruiken is dan ook een bijzonder effectief apparaat. Wil je meer inzicht krijgen in de werking en de effictiviteit van laser ontharen met de LightSheer DUET Diodelaser? Vraag dan bij SENSITIF naar de wetenschappelijke en medische onderzoeksrapporten uit Amerika. Deze kunnen op verzoek worden toegezonden. SENSITIF streeft bij laserontharing naar het hoogst haalbare resultaat opdat optimale haarvermindering wordt bereikt!

Laserontharing door SENSITIF: geschikt voor iedereen

Laserontharing bij SENSITIF is nagenoeg voor iedereen geschikt, slechts een enkel huid- of haartype uitgezonderd. Tijdens het eerste, gratis, consult voor laser ontharing wordt er gekeken naar je huid- en haartype en wordt informatie verstrekt over de behandeling zelf, de werkwijze en het effect ervan. Neem voor meer informatie gerust contact op of maak direct online een afspraak voor een consult voor laserontharing.