Bel voor een consult 020 - 614 10 20
Kies uw behandeling

Tarieven

De prijsbepaling

Onze prijzen zijn ingedeeld in 3 categorieën: small / medium / large. Dit verwijst naar de grootte van het te behandelen gebied. Tijdens het consult wordt bepaald in welke categorie je valt. Om je een optimale prijsbepaling te kunnen geven is het beter dat wij eerst het haar en de huid bekijken.

De garantie

Met een blanke huid en een gemiddelde haargroei heb je gemiddeld 6 behandelingen nodig. Gemiddeld 6 wil zeggen 5, 6 of 7. En na 7 behandelingen krijg je garantie, onze service, 1 gratis behandeling. Let op, onze service regels verschillen per haar en huidtype. Laat je dus goed voorlichten welke service-regels op jouw van toepassing zijn.

Deze garantie in combinatie met het onderzoek van de Consumentenbond geeft zekerheid en vertrouwen.SENSITIF levert haar dienst op maat. Zo betaal je nooit teveel en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Het gratis consult

De intake is kosteloos, duurt slechts een half uur en kan op elk gewenst moment van de dag plaatsvinden. Wij bekijken je haar en huid, beantwoorden je vragen en je krijgt alle informatie over de behandeling.

Bij laserontharing is het essentieel dat je je van tevoren goed laat voorlichten!

Extra zekerheid

Met de LightSheer diode laser ben je in gemiddeld 6 behandelingen definitief van je haar af. Dit bewijst de effectiviteit van deze medische ontharingslaser. Haarreductie van 80 tot 100%, het hoogst haalbare!

Je investering voor definitieve ontharing bij SENSITIF is het dubbel en dwars waard.

De verschillen

Er zijn in onze branche grote verschillen waarneembaar als het gaat om veiligheid en effectiviteit van de apparatuur en deskundigheid en ervaring van het personeel. Zo zorgen wij er onder andere voor dat de haarcyclus zeer nauwkeurig wordt gevolgd om het maximale resultaat uit de behandelingen te halen.

Al na 1 behandeling zie je resultaat! Met de lasermethode van SENSITIF is het aantal behandelingen het laagst.

Verzekering

SENSITIF is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland. Ben je aanvullend verzekerd dan worden laserbehandelingen in het gelaat door je zorgverzekeraar vergoed. De hoogte van de vergoeding hangt af van de polis die je hebt.

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

020 - 614 10 20

The creation of beauty is art