Bel voor een consult 020 - 614 10 20
Kies uw behandeling

Reviews

Wat onze klanten ervan vinden

1 oktober 2015

Voor de laatste reviews/ testimonials kun je nu klikken op het "klantenvertellen.nl"-logo. Daar staan de laatste klant bevindingen. Je vind dit logo op onze webpagina.

"Klantenvertellen" is een externe organisatie is dat zorgdraagt voor onafhankelijke reviews van onze klanten over onze service. 

Ga snel kijken voor de laatste updates!

 

19 september 2015

Klantgericht

Goede voorlichting/duidelijke uitleg

Zorgen goed voor de klant, altijd iets te drinken, dat klant zich op z'n gemak voelt.

Ophalen bij receptie is hele verbetering!

 

Laura H.

 

 

20 augustus 2015

Prettige goede uitleg. Aurora is een leuke vriendelijke vrouw.

Balie bezoek is niet zo efficient, vreemd dat ze daar niet communiceren.

Misschien betere afspraken wat te doen, als je iets later bent.

Wel duur, maar vooral goed Resultaat!!

 

Martine M. 

 

18 augustus 2015

Ik ben erg tevreden over het resultaat van mijn behandeling bij Sensitif. Er is vantevoren een realistisch beeld geschetst en dit sluit aan bij mijn verwachtingen. Mijns inziens het geld dus zeker waard omdat ik mij nauwelijks nog bewust ben van (storende) haartjes.

De afspraken verliepen over het algemeen goed, hoewel er in het begin even verwarring bestond over de servicebeurten. De uitvoering door aurora vond ik erg prettig en professioneel. (een dikke 10 :))

 

A. D. 

 

11 augustus 2015

" Beste Aurora & Chantal"

Dank voor de goede behandeling! Het was voor mezelf een grote stap om de behandelingen te gaan volgen. Bij jullie was ik in zekere in vertrouwde handen. Het resultaat is zeeer goed. Jullie zijn servicegericht.

Soms is het wat gevoelig maar gelukkig was er altijd een icepack in de buurt.

Tip; ik weet natuurlijk niet of het te realiseren valt maar is er een ruimte waar je even van te voren kunt opfrissen? 

Tip hebben we meegenomen en er is inmiddels een opfrisruimte gerealiseerd. Je kunt je douchen. Handdoekje en zeep liggen voor je klaar.

 

groet C. 

 

8 Augustus 2015

"De behandeling bij Sensitif was niet mijn eerste laserontharingsbehandeling. De vorige behandeling volgde ik op jongere leeftijd en deze waren veel pijnlijker. Wat dat betreft was deze behandeling een opluchting. Het personeel is erg behulpzaam en geeft advies over goed koelen, zonbescherming en of een volgende behandeling raadzaam is.

Het viel mij persoonlijk tegen dat ik meer behandelingen nodig had dan gedacht, maar het feit dat er gratis service behandelingen en vervolgens behandelingen met korting volgen, maken dat minder erg.

Karlijn M.

 

27 juni 2015

"Mijn behandelingen bij Sensitif waren altijd profesioneel, vriendelijk en vertrouwd. Ik vond het erg fijn dat alles aan mij werd uitgelegd. Ik was zenuwachtig in het begin om mijn haar te laten laseren, het is natuurlijk veel geld. Maar achteraf heb ik geen spijt. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en ik kan de resultaten echt zien"

 

25 Juni 2015

" Experience with Sensitif is very good!" 

Helene M.

 

25 Juni 2015

" Aurora has been great! She is extremely competent and kind. It is always a pleasure to work with her. The new location is a nice place to visit."

 

23 Juni 2015

“ Ik ben tot nog toe heel tevreden met de behandeling, alsook de uitleg voor en na  een sessie, waarschuwingen (zon) enz. “

 

23-Juni 2015

“ Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Hoe snel het werkt en pauze als het even zeer doet. Heel professioneel allemaal! Ook heel gezellig. Jammer dat het zo prijzig is maar dat is het overal.”

 

23-juni 2015

“ Verry professional staff! I was very scared and self-conscious about laser on my face. But they made me feel at ease and now I am extremely happy I made the choice to come here. Its been three sessions now and the results are clear with minimal discomfort. The therapist is extremely well trained and has a way to make you relaxed through it all.”

 

23-juni 2015

“ My experience with Sensitive has been very positive! The technician and staff were very professional and made each visit I had feel as comfortable as possible. I can see a mayor difference with the beginning and I am very happy with the results. “ 

Holy H.

 

23-juni 2015

“ Ik ben erg tevreden. Jullie leggen alles goed uit, laten zien wat jullie gaan doen en stellen mij gerust of wachten even wanneer het pijn doet.  Alles was vanaf het begin erg duidelijk. Jullie werken ook hygiënisch en het is er altijd erg schoon. Bij binnen komst krijg ik een welkom gevoel, wordt vriendelijk te woord gestaan en de vragen worden ook vriendelijk en duidelijk beantwoord.”

Daphne O. te Amsterdam

 

23-juni 2015

“ De behandeling is mij goed bevallen. De bejegening van Aurora vond ik vriendelijk en professioneel. Het wachten voor bij de balie vind ik niet zo leuk maar het heeft als voordeel dat bekend is dat je aanwezig bent. “

Carin Z.

 

30 oktober 2014

Behandeling hoofd haargrens
"Ik ben hartstikke tevreden , al na 1 behandeling. Een verbluffend resultaat. Binnen 2 uur was de roodheid weg. Tot aan de volgende behandeling heb ik maar een paar keer hoeven scheren”.


Marcel B. uit Amsterdam

 

28 april 2014

"Toen ik 27 jaar was kwamen de eerste haren in m'n gezicht.
Daarna moest ik er 14 jaar lang altijd iets aan doen, altijd op letten, altijd aan denken.
Nu denk ik er niet meer aan. Heerlijk die vrijheid!

Ik geef presentaties voor mijn werk.
Ik was altijd bang dat ik een plekje had gemist en dat mensen er naar kijken.
Het is een kado voor mezelf!"

Mevrouw C. W. uit Amsterdam

 

17 mei 2013

"Ik kan nu een kort rokje dragen en overwachts naar de sauna met een vriendin"


Yvonne L. uit Laren

 


13 april 2013


Mail;


Beste,
Ik wil u even laten weten dat ik ongelooflijk blij ben met het resultaat van de ontharingsbehandeling die ik bij u heb gehad, al mijn haren zijn na 7 behandelingen weg zoals beloofd. U bent terecht genoemd als een van de besten op de consumentenbond site.
Met vriendelijke groet,
een zeer tevreden klant


Tineke S. (uit Amsterdam)

 

22 maart 2013


"Ik ben zo blij dat dit bestaat! Ik vergeet om in de spiegel te kijken om m'n kin te inspecteren en te gaan plukken."

Simone van D. uit Amsterdam

 

25 februari 2013


"Voordat ik ben begonnen met de laser behandelingen bij Sensitif had ik erg veel last van ontstekinkjes en ingegroeide haren op m'n onderbenen. Ik merkte al na de eerste behandelingen dat de huidirritaties vrijwel waren

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

020 - 614 10 20

The creation of beauty is art

Reviews

September 19, 2015

"Customizable

Good information / clear explanation

Take good care of the customer, they make customers feel at ease, there's always time for something to drink afterwards.

Current pick up at reception is quite an improvement!"

 

Laura H.

  

August 20, 2015

"Pleasant good explanation. Aurora is a lovely friendly woman.

Reception seems not very efficient, strange that they do not communicate about this.

Though expensive, but very good result !!"

 Martine M.

 

August 18, 2015

"I'm very pleased with he result of my treatment is Sensitif. In advance they sketched a realistic picture and this is in line with my expectations. I believe that the money so worth it because I am hardly aware of (disruptive) hairs.

The agreements took place generally good, although in the beginning there any confusion about the service intervals. The performance by aurora I found very pleasant and professional. (a thick 10 :))"

A. D.

 

August 11, 2015

"Best Aurora & Chantal"

Thanks for the good treatment! It was a big step for me to follow the treatments. With you, I was confident in safe hands. The result is very good and you're very service oriented.

Sometimes it's a bit sensitive but fortunately there was always an icepack around.

Tip; I don't know if it is possible for you to realize this, but now there is no space where you can wash yourself before the treatment.....

Tip: thanks for the comment! Now we have a space where you can refresh yourself. So if you want to take a shower it's possible! Towel and Soap are ready for you.

greeting C.