Bel voor een consult 0682690496

Armen definitief ontharen

Armen definitief ontharen met laserontharing

Armen zijn zeker een gebied wat in aanmerking komt voor laserbehandelingen. In toenemende mate krijgen we de vraag van onze klanten voor het definitief laser ontharen van de armen.

Zowel door vrouwen als mannen.

  • Vrouwen zijn veelal geïnteresseerd in het volledig laten ontharen van de armen.
  • Mannen vragen veelal om ze wat uit te dunnen.

Maar beide opties zijn uiteraard mogelijk.

De behandelingen

Over het algemeen is de haargroei op de armen niet heel geconcentreerd, waardoor je met 5 á 6 behandelingen alle haren in de actieve fase hebt gehad. Voor het laten uitdunnen van de armen zijn minder behandelingen nodig, 3 behandelingen zijn dan al snel voldoende. Bekijk onze acties & tarieven > 

Ons behandelplan bij het uitdunnen of ontharen van armen

"Hele armen" is een indicatie voor het te behandelen gebied. Maar omdat op de bovenarmen veelal enkel licht of dun haar zit, kan en hoeft dat niet behandeld te worden. Overigens zijn er verschillende huidtypes te onderscheiden en bezit elke huid een bepaald “haartype”. Tijdens een consult onderzoeken in welke categorie jouw huid valt en informeren we je welke behandeling het beste voor je is. We stellen dus allereerst een behandelplan met jou op.

Wat we verder adviseren wanneer je kiest voor het laten behandelen is dat je gedurende het behandeltraject je goed beschermt tegen de zon. Wil je dus snel met de behandeling starten zorg dan voor afdoende zonbescherming vooraf en laat het gebied van te voren niet harsen.

Boek nu voor een gratis consult >

Definitieve ontharing bij Sensitif in Amsterdam

Naast het uitdunnen of ontharen van de armen kan je bij Sensitif terecht voor vele behandelingen. Denk aan het ontharen van het gezicht, borst en buik, rug en schouders, oksels, bikinilijn en benen. Uw wensen kunt u aangeven in het eerste gratis consult en wij maken voor u een behandelplan op maat. Het verschilt namelijk per type huid hoeveel behandelingen het gewenste effect geven. 

Wil je meer weten? Bel voor een gratis consult of boek online je consult in.
(Ook 's avonds en in het weekend geopend)

 

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

0682690496

The creation of beauty is art