Bel voor een consult 020 - 614 10 20

Bikinilijn ontharen

De bikinilijn is zeker een lichaamsdeel dat voor definitieve ontharing in aanmerking komt. Het is een fantastisch gevoel om vrijheid te ervaren met sporten en op het strand. Voor het definitief ontharen van uw bikinilijn bent u bij ons aan het juiste adres en wij leggen u graag uit waarom.

Behandelingen voor bikinilijn ontharen

De bikinilijn ontharen komt veel voor. Het is een indicatiegebied want de grootte van het te behandelen gebied kan per persoon verschillen, zowel binnen als buiten de lies. Vandaar dat wij onze prijzen hebben onderverdeeld in Small, Medium en Large. De haargroei is binnen de lies zeer geconcentreerd en voor een afdoende effect zijn minimaal zes behandelingen nodig.

Na de behandeling is de bikinilijn goed te beschermen tegen de zon met behulp van een broekje met pijpjes, short of pareo. Het gebied kan ook beschermd worden in combinatie met een sunblock. Ondanks het gebruik van een sunblock is het toch niet de bedoeling om te gaan zonnebaden.

Boek nu voor een gratis consult >

Bescherming na ontharen van de bikinilijn

De haargroei is binnen de lies zeer geconcentreerd. Als je je bikinilijn wilt ontharen zijn voor een afdoende effect daarom eerder 6 dan 4 behandelingen nodig. Het schaamhaar is mediumdik, wat je bikinilijn ontharen iets gevoeliger maakt. Toch is de behandeling voor iedereen doorgaans goed te verdragen doordat SENSITIF werkt met een effectieve koeling.

We raden je aan om met het behandelde gebied zoveel mogelijk de schaduw op te zoeken. Over het algemeen is het plezierig en comfortabel om na het ontharen van je bikinilijn een loszittende broek te dragen. Ook is het verstandig om niet binnen 24 uur een lange fietstocht of paardrijtocht te plannen gezien de gevoeligheid van de liezen.

Ontharen bikinilijn? Huiduitslag, jeuk, wondjes en bultjes, kortom huidirritaties, zijn vaak het gevolg van scheren, harsen, epileren of elektrische epilatie van uw bikinilijn. Ontharen dient met deze klassieke methoden bovendien regelmatig herhaald te worden.

Dit vervelende karwei behoort nu tot het verleden en je huid wordt door de behandelingen automatisch rustig. Je kunt vandaag de dag met deze innovatieve lasertechniek definitief je bikinilijn ontharen. Je kunt bij ons ook terecht voor het ontharen van je benen.

“HEAVEN!”
Bikinilijn (Elisabeth W. Utrecht)

"De pijn is veel minder en je bent sneller klaar."
Bikinilijn (Sophie K. Zaandam)

Wil je meer weten? Bel voor een gratis consult of boek online je consult in.

Boek nu voor een gratis consult >

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

020 - 614 10 20

The creation of beauty is art