Bel voor een consult 0682690496

Borst & buik definitief ontharen

Buik en borst definitief ontharen door laserontharing

Steeds meer mannen kiezen ervoor om op dit gebied de haargroei te verminderen. Omdat de concentratie van de haren op de borst hoog kan zijn is het een gevoelig behandelgebied. Het verschijnsel pijn is een sensatie die per persoon verschilt maar over het algemeen wordt een laserbehandeling goed verdragen.

Beharing op borst en buik kan varieren van intensiteit, maar de grootste concentratie zit op de borst. Na onze laserbehandelingen is de huid rustig en zonder irritaties en met de verminderde beharing ziet de huid er zeer natuurlijk uit. Van mannen horen we dat het een super fijn gevoel is.

Borst en buik ontharen wordt vanuit esthetisch oogpunt tegenwoordig vaak gezien als noodzaak. De dagen dat haar op de borst door zowel man als vrouw werd gezien als een symbool van mannelijkheid liggen reeds geruime tijd achter ons.

Maak een afspraak voor een gratis consult >

Laserbehandeling door Sensitif

Lasertechnieken voor borst en buik ontharen

Een belangrijke bijdrage voor een comfortabele behandeling is het gebruik van de nieuwe vacuumtechnologie van de DUET. Door deze nieuwe techniek gaat de behandeling sneller en is daardoor ook comfortabeler. Meer informatie over deze nieuwste technologie kun je vinden op de pagina 'hoe werkt laser ontharen'

Niet harsen, maar borst en buik permanent ontharen met de aser

Veel mannen harsen nog altijd regelmatig hun borst en buik. Aangezien deze gebieden zeer gevoelig zijn is dit een zeer pijnlijk proces. Let wel, een pijnlijk proces dat ook nog eens zeer regelmatig herhaald moet worden.

Een ander niet te verwaarlozen aspect is dat bij het harsen vaak vervelenden irritaties van de huid kunnen optreden. Bij laserontharing van borst en buik zijn er niet alleen minder irritaties maar het haar blijft ook nog eens voorgoed weg!

Gelukkig is er dus als zeer goed alternatief het permanent ontharen met de laser.

  • Een laserbehandeling vindt ongeveer eens in de 3 maanden plaats, is effectief en definitief!
  • Bovendien een stuk comfortabeler.
  • Ook is het aantal laserbehandelingen beperkt! In tegenstelling tot harsen, dat eindeloos moet worden herhaald ligt het aantal laserbehandelingen ongeveer tussen 5-8 behandelingen.

Veel mannen die graag af willen van overbeharing op hun borst en buik willen ook graag hun rug en schouders ontharen.

“Super gewoon, veel sneller. Met de LightSheer DUET zie ik niet meer tegen de behandeling op. Hoef me niet meer mentaal voor te bereiden. Echt een aanrader voor m’n broer en collega. Vacuumtrekken is als een massage. Ik ben heel blij dat het geen pijn meer doet.” Borst en buik (Amir B-Y. Amsterdam)


Wil je meer weten? Bel voor een gratis consult of boek online je consult in.

Boek nu voor een gratis consult >

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

0682690496

The creation of beauty is art