Bel voor een consult 020 - 614 10 20

Oksels ontharen

Dit lichaamsdeel kan een sterk geconcentreerde haargroei hebben met dun tot medium dikke haren. Het is een makkelijk te behandelen gebied omdat het altijd beschermd is tegen de zon. Het ontharen van oksels is een relatief snelle behandeling omdat het een klein oppervlak betreft. Gebruik liever op de dag van de behandeling geen deodorant. De laserbehandelingen op dit gebied worden gedaan met het HS handstuk van de DUET

Oksels ontharen en bescherming tegen de zon.

De oksels hebben een sterk geconcentreerde haargroei. Daarom heb je voor dit gebied meestal wat meer laserbehandelingen nodig om volledig van alle haar af te komen.

Boek nu voor een gratis consult >

Bijkomend voordeel is dat je zonder moeite in de zomer door kunt gaan met het behandelen van je oksels omdat ze altijd beschermd zijn tegen de zon.

De oksels ontharen wordt vaak gezien als een vorm van luxe. Het kan weliswaar ook ontsierend zijn maar het feit dat iedereen okselhaar heeft wordt meestal als verzachtende omstandigheid gezien. Echter, permanente ontharing van de oksels biedt ook voordelen. Denk bijvoorbeeld aan veel minder last van transpiratie, jeuk en andere irritaties. En “last but not least”: vanuit esthetisch oogpunt gezien zijn gladde oksels natuurlijk in hoge mate gewenst. Naast het ontharen van oksels kun je bij ons ook terecht voor het ontharen van je gezicht.

“Since the first treatment I noticed amazing results. The staff is kind and professional. Thanks!” (Simona A.)

“Veel beter dan die andere. ( red. ET ) Minder pijnlijk en minder rommelig omdat er geen gel nodig is." (Oliver D. Amsterdam)

Wil je meer weten? Bel voor een gratis consult of boek online je consult in.

Boek nu voor een gratis consult >

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

020 - 614 10 20

The creation of beauty is art