Bel voor een consult 020 - 614 10 20

Rug & schouders ontharen

Het gebied dat bedoeld wordt bij het ontharen van rug en schouders is het T- shirt model. Op de rug en de schouders is sprake van dun tot medium dik haar. De intensiteit van de haargroei kan enorm verschillen en dit bepaalt mede het aantal laserbehandelingen dat je nodig hebt. Het is altijd mogelijk om te stoppen zodra je het effect ervan acceptabel vindt. Je kunt in ieder geval op dit lichaamsdeel een flinke vermindering van haargroei verkrijgen. Wij zorgen ervoor dat het resultaat zodanig is dat je een natuurlijke overgang naar de armen krijgt. Dit lichaamsdeel vereist gemiddeld 2 laserbehandelingen meer.

Rug ontharen met de DUET Laser

De rug en de schouders zijn een indicatiegebied, dat wil zeggen dat het oppervlak per persoon kan verschillen. De rug en de schouders worden behandeld met de DUET. Het voordeel is dat de behandeling van dit grote oppervlak veel sneller gaat.

Boek nu voor een gratis consult >

Boek uw consult >

Verder is het ontharen van rug en schouders verschillend van de andere lichaamsdelen. Hier is gemiddeld 15% van de haren in de actieve fase. Dat is minder dan bij de andere lichaamsdelen en om die reden heb je ook meer laserbehandelingen nodig.

Op de rug en schouders hebben we te maken met dun tot medium dik haar en de intensiteit van de haargroei kan enorm verschillen. Dit bepaalt mede het aantal laserbehandelingen dat je nodig hebt.

Vanzelfsprekend kun je natuurlijk altijd stoppen met de laserbehandeling zodra je het effect ervan acceptabel vindt. Dit is zeer persoonlijk. Je kunt in ieder geval op dit lichaamsdeel een aanzienlijke vermindering van haargroei verkrijgen.

Permanent ontharen van rug en schouders

Voor het permanent ontharen van rug en schouders moet je er altijd rekening mee houden dat er een zomer tussen de behandelingen door valt. Je hebt immers voor rug en schouders gemiddeld wat meer behandelingen nodig. En aangezien er tussen de behandelingen in ongeveer 3 maanden zit kun je wel uitrekenen dat het traject al gauw anderhalf jaar duurt. Voor de effectiviteit van je behandeling is het van belang om deze cyclus van 3 maanden goed aan te houden. Dit kan alleen als de huid niet in de zon is geweest gedurende het behandeltraject. Om ook tijdens de zomer door te kunnen gaan met de behandelingen voor het ontharen van rug en schouders is dit vrij eenvoudig op te lossen door een T-shirt te dragen. De praktijk wijst uit dat veel mannen daar geen probleem mee hebben. Ook kun je overwegen een behandeling in de zomer over te slaan als je toch in de zon wilt. Hou er dan wel rekening mee dat je in totaal een behandeling extra nodig hebt.
Naast je rug en schouders kan je bij ons uiteraard ook terecht voor het ontharen van borst en buik.

“Het vacuum is als een massage van de spieren. Echt een wereld van verschil."Rug en schouders (Tim J. Amsterdam)

"Het voelt heel goed nu, de hoeveelheid haar is verminderd. Wat er nog zit is blonder, ziet er gewoon goed uit; al na 2 behandelingen". Onderrug (Pieter M. Haarlem)

"Ik hoef me niet meer te schamen omdat ik weet dat mijn rug en schouders er niet meer uitzien zoals het was. Ik manouvreer absoluut beter. Een verbetering van mijn gemoedstoestand. Een hele opluchting. In het sociale verkeer is het mede een reden geweest dat ik geen relatie aanging. Ik heb me al die jaren verstopt. Ik durf me nu bloot te geven, ik schaamde me altijd. Dat was een grote hindernis. Het heeft puur te maken met een stukje zelfvertrouwen. Het zat je in de weg. Vanaf de pubertijd loop ik hiermee". Rug en schouders (Herman van A. Badhoevedorp)

Wil je meer weten? Bel voor een gratis consult of boek online je consult in.

Boek nu voor een gratis consult >

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

020 - 614 10 20

The creation of beauty is art