Bel voor een consult 0682690496
Kies uw behandeling

Blog

Storende haargroei op de kin 02.10.2020

Elke vrouw krijgt na de menopauze geleidelijk meer haren in het gezicht. De beharing wordt veroorzaakt door invloed van het mannelijke hormoon testosteron in je lichaam. Elke vrouw                                                heeft kleine hoeveelheden testosteron in haar bloed.

Laserontharing voor mannen... 11.08.2020

De een zal zich scheren, de ander gaat voor waxen. Maar wat is nou de beste methode voor storende haargroei?  

Hoe belangrijk is zonbescherming bij het laseren? 30.07.2020

Door het laseren van de huid kan diezelfde huid gevoelig en geïrriteerd raken. De huid wordt dan kwetsbaar voor schade                                            door licht.

Ontharingsapparaten vs professionele laserbehandelingen
Hoe effectief zijn thuisapparaten? 25.06.2020

Hoe effectief zijn thuisgebruik apparaten? Er zijn heel wat apparaten voor haarreductie op de markt gekomen de laatste jaren. Maar hoe effectief zijn ze nou eigenlijk?

Laserontharing tijdens zwangerschap 16.03.2020

Laser ontharen is een methode waarmee het haarzakje afgezwakt wordt door de directe blootstelling van lasers op de                                        huid. Dit zorgt ervoor dat het haar uitvalt. Voor veel mensen een                                      optimaal gevoel van vrijheid. Maar kan dit ook terwijl je zwanger                                      bent?

Storende oorharen 11.11.2019

Storende oorharen Verwijderen van oorhaar is mogelijk iets waar je nog niet veel over gehoord hebt Maar iedereen die haren heeft op plaatsen waar men dat liever niet wil, kent het                                          probleem van altijd maar scheren, harsen of epileren.  

Rughaar verwijderen? 25.06.2019

Beharing kan mannelijk overkomen, maar als we het over schoonheid hebben is veel rughaar vaak niet gewenst. Beharing kan bijvoorbeeld oncomfortabel zijn bij het sporten of wordt                                            gezien als minder hygiënisch. 

Vermijd UV-licht! (zon én zonnebank) 17.05.2019

De UVA-straling en de UVB-straling in het zonlicht zorgen niet alleen voor dat mooie bruine kleurtje, maar hebben helaas ook                                        een heel wat slechtere invloed op je huid.   

Oksels zonder stoppels 26.03.2019

Behalve dat je het niet zo heel charmant vindt om met okselhaar rond te lopen, heeft het definitief ontharen van je oksels nog een groot voordeel: je zweet ruikt er minder door.

Transgender laserontharing
Ontharing voor transgenders 22.02.2019

Als transgender ga je in transitie om geheel of gedeeltelijk van geslacht te veranderen. Hierdoor ontstaan plaatsen op het lichaam waar reductie van het haar zeer wenselijk is.

Die ellendige rode bultjes.. zo kom je er van af! 24.10.2018

De een lijkt en nooit last van te hebben, terwijl de ander ze na elke scheer of waxbeurt ziet verschijnen. Ingegroeide haren, dat ja! Het jeukt, ziet er niet uit en je wil er zo snel mogelijk vanaf.

Huidproblemen door ongewenste haargroei
Huidproblemen door haargroei 11.09.2018

Ook wanneer huidproblemen ontstaan in relatie met haargroei is laserontharing een zeer effectieve behandeling...

laserontharing-in-de-zomer
Laserontharing in de zomer 06.07.2018

Kom jij in aanmerking voor definitieve ontharing in de zomer? Lees het blog en ontdek alle voorbereidingstips!

Ben jij al bikiniproof! 03.04.2018

Elke zomer voortaan heerlijk op vakantie naar het strand met een gladde huid. Laserontharing is de oplossing om van deze storende haargroei af te komen.

Armen ontharen
Permanente ontharing van de armen 20.03.2018

Iedereen heeft haar op zijn armen. Sommige mensen van nature echter wat meer dan de ander. Het is mogelijk dat je dit misschien om esthetische redenen wil verwijderen.

Herfstaanbieding Laserontharing
Herfstaanbieding Laserontharing 27.09.2017

Bent u die rode bultjes zat en heeft u evenmin zin om te wachten tot uw haren weer voldoende lengte hebben om behandeld te worden? Dan is laserontharing de oplossing.

Haarspoeling thee
Haarspoeling thee 27.06.2017

Veel Nederlanders drinken thee, maar wist je dat je er ook een gezonde haarspoeling van kan maken?Internationaal doen we het redelijk op de 43ste plek, met een gemiddelde consumptie van 0,71 KG per persoon volgens Wikipedia.

Laserontharing zomer
Laserbehandelingen tijdens de zomer 13.06.2017

"Kan ik mijn huid veilig laten behandelen als het mooi weer is en de zon veel schijnt?” Een hele terechte vraag! Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat wereldwijd laserbehandelingen tijdens de zomer worden uitgevoerd, denk maar eens aan...

DE TIEN WEETJES VAN DEFINITIEVE ONTHARING
De tien weetjes van definitieve ontharing! 16.11.2016

Duur? Zo op het eerste oog wel. Maar ga je het vergelijken met bijvoorbeeld de tijdelijke aard vanharsen en waxen dan valt het reuze mee. Op termijn is het laseren zelfs...

laserontharing biedt een uitkomst
“Ik ging nooit meer zonder pincet de deur uit” 05.07.2016

Het is de nachtmerrie van veel vrouwen: haargroei in het gezicht. Als je er last van hebt, denk je al snel dat je de enige bent en dat iedereen het ziet...  

laserontharing zonbescherming
Een goede zonbescherming is onmisbaar voor en na een laserbehandeling 01.06.2016

Je weet inmiddels dat je je huid goed moet beschermen tegen de zon. Wanneer je kiest voor laserbehandeling om ongewenste haargroei te verwijderen, is het van het grootste belang.

Sensitif en VUmc werken samen in traject definitief ontharen voor transgenders 17.05.2016

Vaak is het permanent ontharen van je lichaam een cosmetische keuze. Je wilt voortaan altijd een gladde huid bent het gedoe met scheermesjes, epilators en wax-strips zat...

Applisonix definitief ontharen
Ultrageluid maakt definitief en pijnloos ontharen ook voor blonde haren mogelijk 28.04.2016

Laserontharen is één van de meest effectieve manieren om definitief een einde te maken aan ongewenste haargroei op het lichaam. Hierbij geldt echter wel: hoe donkerder de haar is...

Overbeharing; de oorzaken en behandelingen
Overbeharing; de oorzaken en behandelingen 21.04.2016

Voor zowel mannen als vrouwen geldt dat een te veel aan haargroei op het lichaam en het gezicht voor grote problemen kan zorgen. Er is sprake van overbeharing wanneer er erg veel en te dikke haren groeien op plaatsen...

Laserontharen voor mannen
Laserontharen; ook voor mannen! 18.04.2016

Veel mannen hebben last van ongewenste haargroei op het lichaam. Vooral de rug, de schouders en de billen zijn gebieden waar vaak haar groeit en waar je het liefst vanaf zou willen. Alleen kun je er zelf zo moeilijk iets aan doen!

De meest gestelde vragen over laserontharen
De meest gestelde vragen over laserontharen 05.04.2016

Het is veilig en effectief: laserontharen. Toch kunnen we ons voorstellen dat je nog vragen hebt over deze permanente vorm van ontharen. Want wat is laserontharen nou precies, hoe werkt het en wat kun je verwachten? Hierbij beantwoorden we de...

Verschil tussen laserontharen en IPL
Verschil tussen laserontharen en IPL 24.03.2016

Lijkt het jou ook zo heerlijk om nooit meer je benen, oksels of bikinilijn te hoeven scheren? Dan heb je vast wel eens nagedacht over permanente ontharing. Zoals je dan misschien ook wel weet, zijn er twee verschillende manieren om je...

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

0682690496

The creation of beauty is art