Bel voor een consult 0682690496
Kies uw behandeling
Blogberichten

Rughaar verwijderen?

Gepubliceerd: 25.06.2019

Storend
Beharing kan mannelijk overkomen, maar als we het over schoonheid hebben is veel rughaar vaak niet gewenst. Beharing kan bijvoorbeeld oncomfortabel zijn bij het sporten of wordt gezien als minder hygiënisch.

 

Tevens kan beharing leiden tot jeuk of ontstekingen.

Alternatieve
Pijnlijke wax behandelingen, talloze scheermesjes, … Voor de ontharing van de rug biedt geen van hen een blijvend resultaat. Vaak resulteren dergelijke methodes bij het ontharen van de rug zelfs in een geïrriteerde huid of ingegroeide haartjes. Laserontharing biedt de oplossing wanneer je verzekerd wilt zijn van een permanente haarverwijdering.

De oplossing
Bij Sensitif komen veel mannen voor definitieve ontharing.
Wist je dat de rug hier uitermate geschikt voor is. Ook zijn de behandelingen pijnloos en heb je weinig last van de irritaties. De huid zal zich echter snel weer normaliseren. Je kan dan ook meteen na de behandeling je werkzaamheden hervatten. Met gemiddeld 6 behandelingen ben je vaak al van al je ongewenste haargroei af. En na zo’n 3 behandelingen merk je al een groot verschil en maak je je al veel minder druk over je lichaamsbeharing.

Jongeren
Tijdens de puberteit worden haren onder invloed van androgenen, de mannelijke geslachtshormonen, dikker, zwaarder en donkerder. Een zwaardere beharing kan voor veel jongeren voor grote onzekerheid zorgen. Ook voor jongeren kan laserontharing dus een uitkomst zijn. Maar heeft het zin om daar dan al mee te beginnen? Een goeie vraag vinden wij. Daarom verstrekken wij tijdens het consult duidelijke informatie over wat laserontharing voor jou kan betekenen.


Informeer dus rustig naar de mogelijkheden, laserontharing is een veilige methode.

Boek nu voor een gratis consult >

The creation of beauty is art