Hydradermabrasie

Hydradermabrasie-image

Wat is hydradermabrasie?

InnoFacial is een huidverbeterende dual hydradermabrasie technologie die ingezet kan worden voor huidverjonging, diepgaande huidreiniging, exfoliatie, hydratatie en extractie, wat resulteert in een zichtbaar stralende en jonger ogende huid. De InnoFacial exfolieert dode huidcellen en extraheert onzuiverheden terwijl tegelijkertijd de gezonde onderliggende huid wordt verbeterd met reinigende, hydraterende en voedende serums. Deze unieke behandeltechniek kan doeltreffend gecombineerd worden met bv. peelings, laserbehandelingen of PRP-huidverjongingsbehandelingen. Daarnaast is de InnoFacial behandeling ook uiterst efficiënt voor de behandeling van acné.

Hoe verloopt een hydradermabrasie behandeling?

Op de dag van de behandeling wordt de te behandelen huidzone voorzichtig gereinigd om eventuele make-up te verwijderen. De behandelaar maakt gebruik van een handstuk met een specifieke tip, die een peelend effect geeft. Wanneer de zachte peeling aangebracht wordt, kan er een prikkelende, tintelende sensatie ervaren worden. Tijdens de hydradermabrasie sessie worden 3 serums toegepast die elk hun specifieke werking hebben.

stap 1: Reiniging en exfoliatie
Tijdens deze eerste stap worden vnl. de eerste laag olie en onzuiverheden verwijderd dmv oa. melkzuur, glycolzuur, papaya, eucalyptus en eugenia bloemextract.

stap 2: Doeltreffende InnoFacial Peel
Pijnloze vacuüm-extractie van comedonen en talg voor een diepgaande reiniging van poriën door middel van oa. citruszuur, salicylzuur, honing en aloë vera.

stap 3: Infusie
Deze derde stap is voedend en hydrateert de huid. Niacinamide, butylene glycol, glycerine, adenosine, rozen- en lavendelextract worden ingesluisd om de huid weer te kalmeren en in balans te brengen.

stap 4: Reiniging
Door middel van het vierde serum kan het toestel na elke sessie grondig gereinigd worden.

Het innovatieve, roterende handstuk van InnoFacial is ontworpen voor hybride-hydrodermabrasie die tegelijkertijd een chemische en fysieke peeling uitvoert. Door middel van een snel roterende behandeltip met uiterst krachtige vacuümdruk is het mogelijk om pijnloos te behandelen, zelfs op gevoelige huidzones zoals bv. de lippen. Deze roterende tip helpt om de cosmetische serums makkelijker in te sluizen in de huid, via een gepatenteerde massage-technologie.
Behandeling
Prijs
Aantal minuten (vanaf)
Gezicht
€ 150,-
45 minuten
Gezicht + hals
€ 175,-
60 minuten
Gezicht + hals + decolleté
€ 230,-
90 minuten

Voor wie is de hydradermabrasie behandeling

Hydradermabrasie is inzetbaar voor alle huidtypes, ongeacht geslacht of leeftijd. Wij kunnen het volgende behandelen met onze InnoFacial:
 • Schade door de zon / hyperpigmentatie / ongelijkmatige of doffe teint.
 • Fijne lijntjes en rimpels.
 • Droge, vochtarme huid.
 • Roodheid.
 • Vette en acnégevoelige huid.
 • Voor behoud van resultaten van andere behandelingen.
 • Als u een donkere huidskleur heeft en geen andere behandelingen kunt ondergaan.
 • Overview
  The creation of beauty is art
  Vrijheid-image
  Zelfvertrouwen-image
  Schoonheid-image
  Geluk-image
  © 2024