Bel voor een consult 020 - 614 10 20
Kies uw behandeling

Laser ontharen Amsterdam

Definitief van ongewenst haar af

Voor laser ontharen in Amsterdam is SENSITIF de enige in deze stad met de kwalificatie 'goed' volgens de Consumentenbond, die 24 praktijken in Nederland heeft gecontroleerd. De service, de professionele medewerkers, de voorlichting en de voorbereidingen behoren tot de sterkste speerpunten. Er wordt gewerkt met hoogwaardige apparatuur en door de effectieve aanpak wordt maximaal resultaat uit de laserontharing behandelingen gehaald.

Met een laser kun je gemiddeld 90% van de haren voorgoed weghalen. De laser treft enkel de haarwortel, waardoor de rest van je huid ongemoeid blijft. Het is een pijnloze, doeltreffende en zeer veilige manier van ontharen. Kortom, een feestje voor je huid! Ben jij benieuwd wat SENSITIF voor jou kan betekenen op het gebied van permanente ontharing? Aan iedere klant wordt een vrijblijvend en gratis consult van ongeveer een half uur aangeboden. Na afloop weet je welke behandeling bij je past en kun je zelf beslissen of je kiest voor laser ontharen in Amsterdam.

Laserontharen Amsterdam

Maak kennis met laser ontharen in Amsterdam

We leven in een haarloze tijd. Haar is haast overal taboe, behalve op ons hoofd. Schoonheid en hygiëne spelen hierbij een grote rol. Iedereen heeft haren op bepaalde lichaamsdelen waar hij of zij ze liever niet ziet. Vrijwel iedereen kent dan ook het probleem van altijd maar harsen, scheren of epileren. Het kost niet alleen veel geld en tijd, maar ook spontane uitjes gaan vooraf eerst door een nauwkeurige haarinspectie. Mede door SENSITIF 'laser ontharen in Amsterdam' is hier een einde aan gekomen.

Boek uw consult >

Met definitieve ontharing geniet je van vrijheid blijheid en kunnen al je ergernissen over scheren overboord. Een gladde huid, die lekker aanvoelt. Nooit meer nadenken tijdens impulsieve uitstapjes naar bijvoorbeeld het strand of gedurende een intiem momentje. Bij laser ontharen in Amsterdam kun je vrijwel alle lichaamsdelen van haartjes ontdoen. Ga voor een ultrazacht lichaam, kies voor permanent ontharen!

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

020 - 614 10 20

The creation of beauty is art