Bel voor een consult 020 - 614 10 20
Kies uw behandeling

Permanent ontharen

Permanent ontharen; geen pijn, wél het beste resultaat

Permanent ontharen: er wordt steeds vaker naar gevraagd. Heel veel mensen in Nederland zijn ontevreden over ‘extra’, ongewenste haargroei op bepaalde lichaamsdelen. Oksels, bikinilijn, rug of borst; het komt allemaal voor. En zeg nou zelf: het continu scheren, epileren of harsen van deze plekken komt op den duur ook je neus uit. SENSITIF is tegen deze hardhandige ontharingsmethodes én tegen de hoge prijzen hiervan. Het kan namelijk veel veiliger en goedkoper!

Permanent ontharen

De voordelen van permanent ontharen

De vraag naar laserontharing is sterk toegenomen de afgelopen jaren. Ontharen door middel van deze lasermethode staat bekend als de meest effectieve aanpak. De laser geeft tijdens de behandeling een lichtbundel met een bepaalde golflengte. Deze laatste reageert op het in het haar aanwezige pigment. Het licht van de laser wordt omgezet in warmte met als gevolg dat het haarzakje wordt vernietigd en niet meer terug komt. Gá voor permanent ontharen en zeg dag tegen eeuwig scheren en harsen!

Boek uw consult >

Bij SENSITIF kun je terecht voor betaalbare, effectieve en veilige laserbehandelingen waarmee permanente ontharing bewaarheid wordt. Er zijn meerdere behandelingen noodzakelijk voor een optimale verwijdering van de haartjes met behulp van een laser. Hoeveel behandelingen nodig zijn, is afhankelijk van de haardikte- en diepte, de huid- en haarkleur en de haargroeicyclus. Tijdens een eerste, gratis consult wordt naar alle aspecten gekeken en ontvang je persoonlijk advies op maat over de behandeling. Welke behandeling het ook wordt, permanent ontharen biedt tal van voordelen, zoals:

  • De haren worden duurzaam verwijderd.
  • Na de totale behandeling hoef je nooit meer te harsen of te scheren.
  • Je hebt geen last meer van vervelende huidirritaties na het scheren.
  • De omliggende huid blijft intact, want alleen de haartjes worden behandeld.
  • De huidstructuur wordt gladder en voelt heerlijk aan.


Kortom, permanente ontharing laat je huid schitteren!
U kunt bij ons ook terecht voor het ontharen van rug en schouders.

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

020 - 614 10 20

The creation of beauty is art