Bel voor een consult 020 - 614 10 20
Kies uw behandeling

Permanente ontharing

Permanente ontharing; haargroei...weg ermee

Permanente ontharing via de nieuwste lasertechnieken zorgt voor een blijvend resultaat. Een laserontharing geeft een fris, vrij en zelfverzekerd gevoel. Maar niets is zo vervelend als die maandelijks, wekelijkse of soms zelfs dagelijkse tijd die je in het ontharen stopt. Om nog maar te zwijgen over de pijntjes die het traditionele scheren met zich meebrengt. Gelukkig is dat nu allemaal verleden tijd.

Permanente ontharing

De opkomst van permanente ontharing

SENSITIF maakt gebruik van de lasertechniek om (ongewenste) haargroei te vernietigen. Op die manier kunnen er uit het betreffende haarzakje geen nieuwe haartjes meer ontstaan. Bovendien wordt de huidzone eromheen ook in het vernietigingsproces van het haarzakje meegenomen, waardoor er in die zone eveneens geen haartje meer groeit. De haarzakjes worden op een veilige manier door middel van de lasermethode voor permanente ontharing tot in de wortel verpulverd. Na circa vijf tot acht behandeling is ongeveer tachtig tot negentig, soms honderd procent van de ongewenste haren al definitief verdwenen.

Boek uw consult >

Hoewel permanente ontharing nog niet zo heel lang bestaat, is het ontharen van bepaalde delen van het lichaam een gewoonte die al heel eeuwen geleden is ontstaan. Vroeger werd het ontharen hoofdzakelijk gedaan uit godsdienstige en hygiënische overwegingen. In Egypte onthaarde men het volledige lichaam inclusief het hoofdhaar. In de tijd van Elizabeth I onthaarden de vrouwen van adel het begin van het hoofdhaar om een hoger voorhoofd te creëren. De Romeinen, die zich uit hygiënische en praktische overwegingen lieten ontharen, hadden voor het ontharen speciaal opgeleide dienaars.

Begin twintigste eeuw ging men volop aan het ontharen van de armen en onderbenen, omdat er meer blote huid getoond mocht worden. Een gegeven is wel dat met de oude manieren ontharen iedere keer opnieuw diende te gebeuren. Met de komst van laserontharing is dat voorbij en is permanent ontharen een feit.

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

020 - 614 10 20

The creation of beauty is art