Bel voor een consult 020 - 614 10 20
Kies uw behandeling

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag voor het antwoord

Kunnen alle huidtypen worden behandeld?

Ja, alle huidtypen kunnen worden behandeld. Je huid wordt nauwkeurig onderzocht en je huidtype vastgesteld. Laat je door ons voorlichten tijdens het gratis consult.

Sinds wanneer is SENSITIF gespecialiseerd in laserontharing?

Wij doen dit werk nu meer dan 10 jaar en hebben een ruime ervaring opgebouwd. Bovendien voeren wij geen andere cosmetische behandelingen uit, omdat wij specialist in laserontharing zijn. Wij hebben inmiddels meer dan 40.000 behandelingen uitgevoerd.

Kunnen alle haartypen worden behandeld?

Ja, behalve donshaar en grijs haar. Bij het consult wordt het haartype vastgesteld. Je krijgt dan te horen of behandelen zinvol is.

Zekerheid/ Garantie

Extra zekerheid
Met de LightSheer diode laser ben je in gemiddeld 6 behandelingen definitief van je haar af. Dit bewijst de effectiviteit van deze medische ontharingslaser. Haarreductie van 80 tot 100%, het hoogst haalbare!
Je investering voor definitieve ontharing bij SENSITIF is het dubbel en dwars waard.

Garantie
Met een blanke huid en een gemiddelde haargroei heb je gemiddeld 6 behandelingen nodig. Gemiddeld 6 wil zeggen 5, 6 of 7. En na 7 behandelingen krijg je garantie, onze service, 1 gratis behandeling. Let op, onze service regels verschillen per haar, huidtype en of er een aanbieding van kracht is. Laat je dus goed voorlichten welke service-regels op jouw van toepassing zijn.
Deze garantie in combinatie met het onderzoek van de Consumentenbond geeft zekerheid en vertrouwen.SENSITIF levert haar dienst op maat. Zo betaal je nooit teveel en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Is SENSITIF aangesloten bij alle zorgverzekeraars en wordt een behandeling vergoed?

Ja, wij zijn o.a. lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Indien u aanvullend verzekerd bent worden behandelingen in het gelaat ,of een deel van het gelaat, vergoed. De hoogte van de vergoeding hangt af van je zorgverzekeraar en de polis die je hebt.

Welke apparatuur gebruikt SENSITIF en hoe weet ik of deze goed werkt?

Wij gebruiken de LightSheer DUET diodelaser, op dit moment de beste apparatuur ter wereld voor permanente ontharing. Het is een medische laser uit de Verenigde Staten met FDA (Food and Drug Administration) Approval. Dit is een kwaliteitskeurmerk die de effectiviteit en veiligheid van het product weergeeft. Wij richten ons volledig op laserontharing en zijn up-to-date met de laatste ontwikkelingen uit de Verenigde Staten op het gebied van lasertechnologie. SENSITIF is de eerste in Nederland die met deze laser werkt.

Zijn er risico’s aan verbonden?

Nee, niet als je je houdt aan onze voorschriften en richtlijnen. Deze staan vermeld op de informatiebrief die je tijdens het consult meekrijgt. Onderzoek uit de Verenigde Staten heeft aangetoond dat het klinisch bewezen is dat een behandeling met de LightSheer DUET en/of ET geen nadelige lange termijn effecten heeft.

Wie voeren de behandelingen uit en is er een arts verbonden aan de kliniek?

Er is een arts en een dermatoloog verbonden aan de kliniek. SENSITIF stelt hoge toelatingseisen aan het personeel en is gespecialiseerd in laserontharing. De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde lasertherapeuten onder strenge hygiënische omstandigheden.

Wanneer kan ik het beste beginnen met de behandelingen?

Het maakt niet uit wanneer je begint, maar zorg er wel voor dat je je twee maanden tegen de zon hebt beschermd en niet hebt geharst. Je kunt het te behandelen gebied het beste beschermen met kleding en anders met een sunblock.

Kan ik tussentijds stoppen met de behandelingen en later weer doorgaan?

Ja dat is mogelijk. Tijdens het consult kunnen wij je hierover informeren.

Kan ik na een laserbehandeling in het gezicht gewoon over straat lopen?

Ja, dat kan. We koelen het behandelde gebied zeer goed en om die reden is er na de laserbehandeling niets of nauwelijks iets te zien van de behandeling.

Is het pijnlijk?

Permanent ontharen met de LightSheer DUET is nagenoeg pijnloos. Het beperkt zich tot een kort, warm, prikkend gevoel. Van alle ontharingsmethoden is de Lightsheer DUET aantoonbaar het minst pijnlijk.

Boek nu voor een gratis consult >

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

020 - 614 10 20