Bel voor een consult 020 - 614 10 20
Kies uw behandeling

Definitief ontharen

Kies voor definitief ontharen bij SENSITIF

Wanneer je bij SENSITIF kiest voor definitief ontharen, dan ben je gegarandeerd af van die ongewenste haargroei. Geen haar meer onder je oksel, boven je bovenlip of rondom je bikinilijn! Zeg maar vaarwel tegen de pijnlijke scheer-, epileer- en harssessies. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen, behandelen we je bij SENSITIF met een laser. Op die manier ben je verzekerd van een zachte, haar-vrije huid. Ongewenste haargroei: say what?

Definitief ontharen

Definitief ontharen is geschikt voor mannen en vrouwen

Definitief ontharen is zowel voor mannen als voor vrouwen een oplossing voor ongewenste haargroei. Om veilige en vertrouwde behandelingen te garanderen, werkt SENSITIF met de allernieuwste procedures, de beste experts en goede apparatuur. De belangrijkste kernwaardes? Securiteit, doeltreffendheid en het behalen van de beste resultaten! Als kers op de taart hoef je bij SENSITIF maar een paar behandelingen te ondergaan tot het gewenste resultaat is behaald, zo ben je direct een stuk goedkoper uit.

Boek uw consult >

De laatste tijd (lees: jaren) is definitief ontharen, ook wel ‘permanent ontharen’ genoemd, zeer geliefd geworden. Sterker nog: het wordt ieder jaar populairder! Ook de Nederlandse mannen trekken steeds vaker bij ons aan de bel; ook zij zijn benieuwd naar het vrije gevoel wat SENSITIF haar klanten biedt. De resultaten van een definitieve ontharing zijn geweldig; of het nu gaat om haartjes mét of zonder pigment, ze worden stuk voor stuk verwijderd. Voorgoed! En dat met slechts een paar laserbehandelingen. Zo krijgt u binnen no time en zonder pijn te ervaren een mooie, zachte huid.

Wist u dat haartjes in een bepaalde tijdkring groeien? Bij SENSITIF worden alleen de haren die in de groeifase – ook wel ‘actieve fase’ genoemd – behandeld. De overige haartjes kunnen simpelweg niet effectief bestreden worden. Vandaar dat u meerdere behandelingen moet ondergaan om tot het gewenste resultaat van de definitieve ontharing te komen. Per behandeling worden de haarzakjes die op dát moment actief zijn verwijderd. U zal merken dat na iedere behandeling een groot aantal van de behandelde haren vanzelf loslaten. Het werkt echt! Ga jij ook voor een stralende, verzorgde huid zonder overbeharing? De experts van SENSITIF zorgen voor een pijnloze, goedkope en ‘eeuwige’ definitieve ontharing.

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

020 - 614 10 20

The creation of beauty is art