Body-shaping

Body-shaping-image

Body-shaping

In feite is een ideale lichaamsvorm niet alleen het 'juiste' gewicht op de weegschaal, maar ook een goed geproportioneerd lichaam zonder vetophopingen waar we het niet willen hebben. Vermindering van onderhuids vet voor het vormgeven van het lichaam is daarom de droom van velen. Maar dan wel zonder toevlucht te hoeven nemen tot een scalpel, wat eng kan zijn vanwege mogelijke bijwerkingen, de noodzaak van verdoving en de lange hersteltijd. Het verkrijgen van slankere en strakkere benen dankzij lichaamsbeweging is mogelijk niet voldoende als we nog steeds onze uitpuilende buik in de spiegel zien. Op dezelfde manier is het behalen van een maatje minder en het verminderen van je buik misschien niet het gewenste doel als je last hebt van verslapping in je billen en dijen en plaatselijke onderhuidse vetophopingen je nog steeds storen. Lagen vetweefsel, vaak resistent tegen diëten en lichaamsbeweging, hebben een duidelijke voorkeur voor bepaalde delen van het lichaam:
 • Buikvetophoping is zeer gebruikelijk, vooral na de menopauze wanneer het effect van vrouwelijke hormonen verdwijnt, en niet zelden leveren zelfs strenge diëten of buikspieroefeningen onbevredigende resultaten op.
 • De dijen zijn een zorg voor velen, omdat de lichaamsstructuur van vrouwen vaak de neiging heeft om vetreserves juist hier om hormonale redenen te concentreren.
 • De billen zijn het zwakke punt van veel vrouwen die hun ideale gewicht hebben bereikt, maar zichzelf nog steeds als te groot ervaren in dit deel van het lichaam.
 • De body shaping behandeling uitgelegd

  Deze unieke, gepatenteerde technologie is geïntegreerd in alle icoone handstukken, die zijn uitgerust met microstimulatoren die, als duizenden kleine handen, de huid masseren en tot wel 21.600 microstimulaties per minuut bieden. Icoone maakt ook tweehandige massages mogelijk om beide zijden van het lichaam symmetrisch te behandelen en omvat LED- en laserlichtbronnen die samen of afzonderlijk kunnen worden gebruikt, waardoor het effect precies wordt verbeterd op gebieden waar vet meer weerstand biedt tegen dieet en sport, wat helpt om het volume van vetcellen te verminderen. Op deze manier worden vetophopingen gemobiliseerd en verminderd, waardoor de lichaamsvorm precies wordt vormgegeven waar dat nodig is. De behandeling is volledig pijnloos en eerder aangenaam ontspannend, en kan in feite worden afgestemd op de behoeften van elke individuele persoon, om de contour van het lichaam te verbeteren
  Behandeling
  Prijs
  Aantal minuten (vanaf)
  Één focus zone
  v.a. € 50,-
  20 minuten
  Lichaamsbehandeling met focus zone
  € 92,-
  40 minuten
  Extra focus zone
  € 44,-
  20 minuten
  Verplichte aanschaf Icoone® Bodysuit (verkrijgbaar in kliniek)
  € 37,-
  Overview body
  The creation of beauty is art
  Vrijheid-image
  Zelfvertrouwen-image
  Schoonheid-image
  Geluk-image
  © 2024