Veelgestelde vragen

Veelgestelde-vragen-image
Is permanent ontharen pijnlijk?

Permanent ontharen met de LightSheer Desire of de Cocoon Medical Primelase Excellence is nagenoeg pijnloos. Het beperkt zich tot een kort, warm, prikkend gevoel die dankzij deze technologie in milliseconden verdwijnt. Ook permanent ontharen met de LightSheer DUET of de Cocoon Medical is nagenoeg pijnloos. Het beperkt zich tot een kort, warm, prikkend gevoel. Van alle ontharingsmethoden is de Primelase excellence aantoonbaar het meest effectief en het minst pijnlijk.

Kunnen alle haarsoorten worden behandeld?

Ja, behalve rode, grijze en pigmentloos haar. Voor deze moelijk te verwijderen haren hebben wij een apparaat applisonics tot onze beschikking. Dat gaat dan wel om enkele te verwijderen haren. Bij het consult wordt het haartype vastgesteld. Je krijgt dan te horen of behandelen zinvol is.

Kunnen alle huidtypen worden behandeld?

Ja, alle huidtypen kunnen worden behandeld. Je huid wordt nauwkeurig onderzocht en je huidtype wordt vastgesteld. Ook voeren wij altijd een testje uit voordat we de behandeling inzetten. Obv al deze gegevens stellen wij een behandelplan op. Laat je door ons voorlichten tijdens het gratis consult.

Zijn er risico’s verbonden aan een laserbehandeling?

Nee, niet als je je houdt aan onze voorschriften en richtlijnen. Deze staan vermeld in de informatiebrief die je tijdens het consult meekrijgt. Ook wordt er tijdens de intake goed gekeken naar de medische achtergrond van de client. Om maximale zekerheid te krijgen doen we ook nog altijd een testje. Zo zien we goed hoe de huid reageert. Overigens heeft onderzoek aangetoond dat het klinisch is bewezen dat een behandeling met de LightSheer Desire en de Cocoon Medical laserapparatuur geen nadelige lange termijn effecten heeft. Dankzij zijn unieke technologie is deze vorm van laser ontharen het meest veilig en effectief op dit moment.

Wanneer kan ik het beste beginnen met een laserbehandeling?

Het maakt niet uit wanneer je begint, maar zorg er wel voor dat je 4 tot 6 weken tegen de zon beschermd bent en niet hebt geharst. Je kunt het te behandelen gebied het beste beschermen met kleding en anders met een sunblock/ zonnebrand producten.

Kan ik na een laserbehandeling op het gezicht gewoon over straat lopen?

Ja, dat kan. We zorgen ervoor dat het behandelen gebied goed gekoeld blijft. Na de behandeling zal je dan niets of nauwelijks iets te zien van de behandeling.

Kan ik tussentijds stoppen met de laserbehandelingen en later weer doorgaan?

Ja dat is mogelijk. Omdat elk gebied zijn eigen haarcyclus kent, is het goed dit stoppen in overleg met onze medewerkers te plannen. Zij kunnen aangeven wat de minste impact heeft op de totale behandeling. Tijdens het consult kunnen wij je hierover informeren.

Welke apparatuur gebruikt SENSITIF en hoe weet ik of deze goed werkt?

Wij gebruiken de LightSheer Desire diodelaser en de Cocoon medical Primelase diode platform met exclusieve nieuwe technologie. Dit is de krachtigste, meest effectieve, veilige en comfortabele laserplatform op de markt. Het is op dit moment de beste apparatuur ter wereld voor permanente ontharing. Wij zijn altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen.

Wie voeren de laserbehandelingen uit en is er een arts verbonden aan de kliniek?

Er is een arts en een dermatoloog verbonden aan de kliniek. SENSITIF stelt hoge toelatingseisen aan het personeel en is gespecialiseerd in laserontharing. De behandelingen worden uitgevoerd door goed opgeleide lasertherapeuten die werken onder strenge hygiënische omstandigheden.

Sinds wanneer is SENSITIF gespecialiseerd in laserontharing?

Wij doen dit werk nu meer dan 19 jaar en hebben daardoor ruime ervaring opgebouwd. Wij noemen ons specialist. Inmiddels hebben wij meer dan 40.000 behandelingen uitgevoerd.

Welke lichaamsdelen kunnen worden onthaard?

Alle lichaamsdelen kunnen worden onthaard.

Welke medische aandoeningen kunnen bij ons worden behandeld?

Ingegroeid haar, hypertrichose, hirsutisme, folliculitus, haargroei bij PolyCysteus Overium Syndroom (PCOS) en haarnestcyste (Sinus pilonidalis)

The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2024