Lipoedeem

Lipoedeem-image

Waarom een lipoedeem behandeling

Lipoedeem, een onderscheidbare aandoening van lymfoedeem, kenmerkt zich door de ongelijkmatige verdeling van vetweefsel in het lichaam. Dit kan leiden tot geconcentreerde ophopingen van vet op specifieke locaties, zoals de heupen, dijen, onderbenen, knieholtes en binnenkant van de armen. In tegenstelling tot lymfoedeem ervaren patiënten met lipoedeem doorgaans aanhoudende pijnklachten. De huid op de aangetaste gebieden van het lichaam kan extreem gevoelig zijn, wat zelfs leidt tot pijn bij lichte aanraking. Lipoedeem kan leiden tot koude gevoelens in de onderbenen en snel optredende vermoeidheid in de benen. Naast pijn is vermoeidheid en snel optredende overbelasting vaak gehoorde klachten bij deze aandoening. Daarnaast ondergaat de aangetaste huid in de loop der jaren merkbare veranderingen. In de vroege stadia van lipoedeem behoudt de huid nog haar zachtheid, maar na verloop van tijd kan de huid ruwer en ongelijkmatiger aanvoelen. Er kunnen zelfs zwellingen optreden. Om de progressie van lipoedeem zoveel mogelijk te beperken, is het van essentieel belang dat patiënten regelmatig een geschikte behandeling voor lipoedeem ondergaan.

De lipoedeem behandeling uitgelegd

Voor de behandeling van lipoedeem. maken wij gebruiken van het Icoone apparaat. Dit apparaat biedt twee opties voor de behandeling van lipoedeem:

De behandeling met Icoone LaserMedDe icoone LaserMed is een geavanceerd systeem dat de gepatenteerde Roboderm® technologie combineert met LED- en Laserlichtbronnen. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat de icoone LaserMed diepgaand op elke millimeter van de huid kan werken. Dit maakt het systeem bijzonder geschikt voor de behandeling van lipoedeem, omdat het de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel, de fibroblasten en de bloedcirculatie stimuleert. Hierdoor kan een behandeling met de icoone LaserMed helpen bij de genezing van vasculaire- en lymfeaandoeningen, zoals lipoedeem. Dit systeem is effectief in het verminderen van vetophopingen en kan zelfs worden toegepast op de binnenkant van de armen en benen. Een lipoedeem behandeling met de icoone LaserMed is veilig en vrijwel pijnloos. Bovendien biedt het een efficiëntere en snellere oplossing in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.

De behandeling met Icoone Medical Met de icoone Medical is het mogelijk om zelfs de meest gevoelige en beschadigde huid te behandelen. De innovatieve Multi Micro Alveolar Stimulation (MMAS) biedt waardevolle ondersteuning aan de behandelaar en zorgt voor optimale activering en weefselherstel. Wat deze methode extra aantrekkelijk maakt, is dat deze uiterst effectief is zonder enig ongemak voor de patiënt.
Behandeling
Prijs
Aantal minuten (vanaf)
Één focus zone
v.a. € 50,-
20 minuten
Lichaamsbehandeling met focus zone
€ 92,-
40 minuten
Extra focus zone
€ 44,-
20 minuten
Verplichte aanschaf Icoone® Bodysuit (verkrijgbaar in kliniek)
€ 37,-
Overview body
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2024