PCOS

PCOS-image

Polycysteus ovarium syndroom (PCOS)

Voor vrouwen die lijden aan het polycysteus ovarium syndroom (PCOS) kan overmatige haargroei, een gevolg van hormonale onbalans, een uitdaging vormen. Gelukkig biedt geavanceerde lasertherapie een effectieve oplossing om hirsutisme, een veelvoorkomend symptoom van PCOS, aan te pakken. Met behulp van speciale laserbehandelingen kunnen we op een niet-invasieve manier overtollige haargroei in het gezicht en op het lichaam verminderen. Deze behandeling is gericht op het vernietigen van haarzakjes, wat resulteert in langdurige vermindering van ongewenste haargroei. Hierdoor krijgen vrouwen de mogelijkheid om zich zelfverzekerd te voelen met een gladdere, meer natuurlijke uitstraling.

De laserbehandeling voor PCOS uitgelegd

Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment in de haar en haarwortel tijdens laserontharing. Dit resulteert in het ontstaan van hitte, die het haarzakje en de voedingsbodem beschadigt, wat uiteindelijk de haargroei voorkomt. Na verschillende behandelingen zal er aanzienlijk minder haar aanwezig zijn.

Na de laserbehandeling voor PCOS

De groei van haren wordt aanzienlijk verminderd na de behandelingen, bijna tot het punt waar er geen haren meer groeien. Echter, na verloop van tijd is er behoefte aan een onderhoudsbehandeling, vanwege het herstelvermogen van de huid dat enkele haarzakjes opnieuw kan doen ontstaan. Meestal zijn 1 tot 2 behandelingen per jaar nodig om dit onder controle te houden.
Overview
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2024