undefined-image

Permanent laser ontharen

Sensitif is dé toonaangevende laserkliniek in Amsterdam als het gaat om geavanceerde en effectieve laserontharing. Onze toewijding aan kwaliteit en resultaten staat centraal in al onze behandelingen, waarbij we gebruik maken van de nieuwste medische apparatuur, zoals de state-of-the-art LightSheer Desire en de innovatieve Cocon Medical Prime excellence technologieën. Bij Sensitif begrijpen we dat laserontharing meer is dan alleen een cosmetische ingreep; het is een levensveranderende ervaring. Onze deskundige en ervaren medewerkers staan klaar om je te begeleiden op je reis naar een haarvrije toekomst, zonder gedoe met scheren, epileren of harsen. Wij streven naar niets minder dan blijvende tevredenheid.

Onze uitgebreide reeks behandelingen voor laserontharen is ontworpen om aan al je individuele behoeften te voldoen. Of je nu ongewenste haargroei op je gezicht, benen, oksels, bikinilijn of elders wilt aanpakken, wij hebben de oplossing voor jou. Onze behandelingen zijn veilig, effectief en geschikt voor alle huidtypes. Bij Sensitif geloven we in transparantie en voorlichting. Daarom nodigen we je uit om verder te klikken op een van de onderstaande afbeeldingen om meer informatie te vinden over onze specifieke behandelingen voor laserontharen. Ontdek hoe Sensitif jou kan helpen om voor eens en voor altijd vaarwel te zeggen tegen ongewenst lichaamshaar en te genieten van een zijdezachte, haarvrije huid. Je verdient niets minder dan het beste, en dat is precies wat Sensitif te bieden heeft.

Cocoon Primelase Excellence

De Primelase Excellence van Cocoon is ongeëvenaard als het op het efficiënt en veilig verwijderen van lichaamshaar. Zelfs de allerkleinste fijne achtergebleven haartjes maken geen kans tegen de doeltreffende technologie. Het apparaat combineert 4 verschillende golflengten (Alex, Diode, Blend en Yag) met 4 verschillende spot sizes. Hierdoor is permanente ontharing het hele jaar door mogelijk voor alle huidtypes! Door de extreem korte pulses wordt het haarzakje binnenin de huid vernietigd zonder de huid te beschadigen en ben jij verzekerd van een veilige en comfortabele behandeling.

Naast permanente haarverwijdering is de Primelase Excellance ook in te zetten voor diverse huidbehandelingen. Acne wordt verleden tijd met deze laser, spataderen en pigmentvlekken worden verminderd en zelfs huidverjonging behoort tot de mogelijkheden.

Overview bodyOverview face
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2024