Waarom kies je voor Sensitif

Waarom-kies-je-voor-Sensitif-image
Vrijheid-image

Meer dan 19 jaar ervaring met permanente ontharing

SENSITIF is de eerste praktijk in Nederland die zich helemaal heeft gericht op permanente laserontharing. Met onze vestiging in Amsterdam hebben we bewust voor een specialisatie gekozen omdat we ons op deze wijze kunnen focussen op één discipline. Hierdoor hebben we veel expertise opgebouwd en kunnen we kwalitatief hoogstaande behandelingen bieden. Ons team van ervaren specialisten heeft uitgebreide kennis en expertise in het behandelen met de lasers. We begrijpen inmiddels ook dat elke klant uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte behandelplannen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en verwachtingen. Onze behandelingen zijn gericht op het behalen van merkbare resultaten. U kunt zich verheugen op een verbeterde huidtextuur en een vermindering van zichtbare vaatproblemen, roodheid of overbeharing.

Beschikt over de beste laserapparatuur op de markt

Als experts in laserontharing presenteren wij met trots Lumenis LightSheer Desire en Cocoon Medical Primelase Excellence. Deze geavanceerde apparatuur belichaamt precisie en doeltreffendheid, en is de norm in onze ultramoderne faciliteit. Kiezen voor de gouden standaard in laserontharing betekent vertrouwen op onze vaardigheid. Onze deskundige teams garanderen pijnloze en effectieve behandelingen voor de haarvrije, zijdezachte look waar u naar verlangt.

Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image

Behoort tot de beste klinieken van Nederland

Slechts 4 van de 24 door de Consumentenbond beoordeelde praktijken in Nederland, waaronder SENSITIF, kregen de kwalificatie “goed”. SENSITIF als enige in Amsterdam!

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland

Ben je aanvullend verzekerd dan worden laserbehandelingen in het gezicht vergoed. De hoogte van de vergoeding hangt af van je verzekering en de polis die je hebt. Voor vragen hierover verwijzen wij je naar je zorgverzekeraar.

Geluk-image
Onze visieOver onsVragenWerkwijze
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2024