Werkwijze

Werkwijze-image

STAP 1 - GRATIS CONSULT

Wij begrijpen goed dat je je eerst uitgebreid wilt oriënteren voordat je tot een laserbehandeling overgaat. Het gaat tenslotte om jouw huid. Eén van de belangrijkste organen van je lichaam! Tijdens het consult onderzoeken we je haar en huid en beantwoorden we al je vragen. Er zijn verschillende huidtypen te onderscheiden en elke huid bezit diverse haartypen. Na ons consult weet je welke behandeling het beste voor je is. Het consult is geheel vrijblijvend, duurt ongeveer een half uur en is gratis. Je kunt op de knop afspraak rechtsboven klikken voor het inplannen van een consult.

STAP 2 - START BEHANDELINGEN

Afhankelijk van het lichaamsdeel vindt de behandeling om de 6 a 13 weken plaats. We volgen hiermee het natuurlijke verloop van uw haarcyclus. Gaandeweg wordt je huid tijdens de behandelingen gladder, zachter en mooier. Wil je snel met de behandeling starten? Zorg vooraf voor afdoende bescherming tegen de zon of zonnebank en pas op met harsen.

STAP 3 - NAZORG

Bij SENSITIF streven we ernaar je niet alleen zekerheid en duidelijkheid te bieden tijdens de behandeling, maar ook gedurende de herstelperiode. We begrijpen dat nazorg essentieel is voor een succesvolle behandeling. Daarom voorzien we, afhankelijk van de uitgevoerde procedure, uitgebreid advies over hoe je het behandelde gebied het beste kunt verzorgen. Ons toegewijde team staat paraat met uitgebreide nazorginstructies, gericht op het verlichten van eventuele ongemakken na de behandeling. We geven gedetailleerde begeleiding over wondverzorging, signaleren van mogelijke bijwerkingen en bieden ondersteuning om eventuele zorgen te adresseren. Mocht je vragen hebben of extra ondersteuning nodig hebben, staan we altijd voor je klaar. Ons doel is niet alleen om een effectieve behandeling te bieden, maar ook om je te begeleiden in een vlot en zorgvuldig herstel.

The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2024