Coagulatie therapie

Coagulatie-therapie-image

Wat houdt coagulatie therapie in?

Coagulatie therapie is een behandelmethode waarmee verschillende goedaardige huidoneffenheden permanent kunnen worden verwijderd. Deze methode maakt gebruik van verhitting om de huidafwijking te coaguleren, waarna het door het lichaam wordt afgestoten. De omliggende huid blijft onaangetast. De volgende medische aandoeningen kunnen hier mee worden behandeld:
 • Fibromen (steelwratjes)
 • Ouderdomsvlekken
 • Normale wratjes
 • Goedaardige huidbultjes
 • Xanthelasma
 • De coagulatie therapie uitgelegd

  Bij Sensitif Laser & Huid Clinic maken we gebruik van een geavanceerd apparaat genaamd de Zapper, dat direct in contact komt met de huid op de plek van de aandoening. Door de aandoening te verhitten, wordt stolling geïnduceerd, wat uiteindelijk leidt tot afstoting door het lichaam. Een belangrijk voordeel van deze benadering is dat de warmte zeer nauwkeurig op de specifieke afwijking gericht is, waardoor het omliggende gezonde weefsel onaangetast blijft. Dankzij deze precieze controle wordt de behandeling uitgevoerd met minimale schade aan de omliggende huid. Deze geavanceerde vorm van gecontroleerde verwarming resulteert in een effectieve therapie die gewaardeerd wordt vanwege de veiligheid en doeltreffendheid ervan.

  Direct na de behandeling ontstaat er een korstje op de behandelde plek, dat na ongeveer zeven dagen vanzelf afvalt. Hierdoor ontstaat een nieuwe, gezonde huid zonder littekens.

  Met onze Zapper kunnen meerdere huidoneffenheden in korte tijd worden behandeld, wat resulteert in een efficiënte en tijdbesparende procedure. Dit betekent dat patiënten meerdere afwijkingen in één sessie kunnen laten behandelen, waardoor ze minder vaak naar de kliniek hoeven te komen voor individuele behandelingen. Deze mogelijkheid tot simultane behandeling draagt bij aan het comfort en gemak van onze patiënten, terwijl ze toch optimale resultaten behalen.
  Behandeling
  Prijs
  Aantal behandelingen
  1-10 fibromen (oneffenheden)
  € 65,-
  7
  11-20 fibromen
  € 85,-
  7
  Meer dan 20 fibromen
  In overleg
  7

  Na de coagulatie therapie

  Het resultaat van de behandeling is een mooie, nieuwe huid. Na de behandeling kan er een korstje ontstaan zoals gezegd, dat na enkele dagen vanzelf verdwijnt. Om pigmentvlekken te voorkomen, wordt aanbevolen de nieuwe huid gedurende vier weken te beschermen tegen direct zonlicht met een zonnebrandcrème van minimaal SPF30.
  Overview
  The creation of beauty is art
  Vrijheid-image
  Zelfvertrouwen-image
  Schoonheid-image
  Geluk-image
  © 2024