Armen

Armen-image

Laserontharing armen

Armen zijn zeker een gebied wat in aanmerking komt voor laserbehandelingen. In toenemende mate krijgen we de vraag van onze klanten om middels laserontharing armen definitief te ontdoen van ongewenste beharing. Zowel door vrouwen als mannen. Vrouwen zijn veelal geïnteresseerd in het volledig laten ontharen van de armen. Mannen vragen veelal om ze wat uit te dunnen. Maar beide opties zijn uiteraard mogelijk.

De behandeling

“Hele armen” is een indicatie voor het te behandelen gebied. Er zijn verschillende huidtypes te onderscheiden en elke huid een bepaald “haartype”. Tijdens een consult onderzoeken we in welke categorie jouw huid valt en informeren we je welke behandeling het beste voor je is. We stellen dus allereerst een behandelplan met jou op. Wat we verder adviseren wanneer je kiest voor het laten behandelen is dat je gedurende het behandeltraject je goed beschermt tegen de zon. Wil je dus snel met de behandeling starten zorg dan voor afdoende zonbescherming vooraf en laat het gebied van te voren niet harsen. Over het algemeen is de haargroei op de armen niet heel geconcentreerd, waardoor je met 5 á 6 behandelingen alle haren in de actieve fase hebt gehad. Voor het laten uitdunnen van de armen zijn minder behandelingen nodig, 3 behandelingen zijn dan al snel voldoende.

Na de behandeling

De gevoelige/ licht rode huid herstelt vrij snel na de behandeling. Over het algemeen kun je gewoon doorgaan met je dagelijkse bezigheden.

Behandeling
Prijs
Gemiddeld aantal behandelingen
Armen
€ 116,-
6
Onder of bovenarmen
€ 86,-
6
Overzicht laserontharen
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2023