Laser ontharen armen

Laser-ontharen-armen-image

Laser ontharen armen

De keuze voor laserontharing van de armen is een beslissing die wordt beïnvloed door verschillende belangrijke factoren. Voorop staat het verlangen naar een specifieke esthetiek. Veel mensen streven naar een gladde, haarvrije uitstraling die laserbehandeling biedt, waardoor de textuur en algehele uitstraling van de huid verbeteren.

Gemak speelt ook een belangrijke rol. Traditionele methoden zoals scheren of waxen van de armen vereisen voortdurend onderhoud en kunnen huidirritatie veroorzaken. Laserontharing biedt een meer probleemloze, lange termijn oplossing en vermindert de noodzaak voor frequente verzorging.

Bovendien gaat het om zelfvertrouwen. Zichtbaar of overmatig armhaar kan het zelfbeeld beïnvloeden. Kiezen voor laserbehandelingen om ongewenst haar te verwijderen kan aanzienlijk bijdragen aan het versterken van het zelfvertrouwen en het comfort in het uiterlijk vergroten.

Daarnaast pakt laserontharing problemen aan zoals ingegroeide haren die vaak geassocieerd worden met traditionele methoden. Door rechtstreeks haarzakjes aan te pakken, minimaliseert het effectief ongemak en mogelijke huidcomplicaties.

Uiteindelijk is de keuze voor het omarmen van laserontharing voor de armen zeer persoonlijk. Het wordt beïnvloed door individuele voorkeuren, levensstijlkeuzes en het streven naar een specifieke esthetiek, samen met het verlangen naar zowel gemak als vertrouwen in het uiterlijk.

De laserbehandeling voor de armen uitgelegd

Onze Cocoon Laser maakt gebruik van een geconcentreerde lichtbundel om selectief haarzakjes te beschadigen, waardoor de haargroei na verloop van tijd effectief wordt verminderd. De laser straalt een gerichte golflengte van licht uit die wordt geabsorbeerd door het melanine in de haarzakjes. Terwijl het melanine deze energie absorbeert, verandert het in warmte en beschadigt het precies de follikels terwijl de omliggende huid onbeschadigd blijft. Deze verstoring in de functie van de follikel vertraagt de haargroei, wat leidt tot merkbare en langdurige resultaten na elke volgende sessie.

1. Voorbereiding: Om de laser op de arm aan te brengen, moet het haar eerst worden verwijderd. Dit is iets wat je al thuis kunt doen. Wanneer je arriveert in onze kliniek gaan we kijken of de huid egaal is en werken we oneffenheden weg als dat nodig is. We passen dan een coolgel op de huid toe. De coolgel heeft ook een verkoelend effect hebben waardoor de behandeling comfortabeler wordt. Het vermindert warmteopbouw in de huid en vermindert eventueel ongemak veroorzaakt door de warmte van de laser. Wanneer de behandeling met de laser is afgerond zullen wij de coolgel voor je verwijderen.

2. Toepassing van de laser: De technicus gebruikt het handbediende Icoone laser apparaat dat de laserstraal over het beoogde gebied uitstraalt. De laser is gekalibreerd om het melanine in de haarzakjes te richten terwijl schade aan de omliggende huid wordt geminimaliseerd en tegelijkertijd de huid koelt om eventueel ongemak te voorkomen.

3. Herhaling sessie: Laserontharing vereist meestal meerdere sessies, meestal verspreid over enkele weken. Dit komt doordat haar in cycli groeit en de laser het meest effectief is tijdens de actieve groeifase (anagene fase). Meerdere sessies zorgen ervoor dat meer haarzakjes worden getarget tijdens hun actieve fase.

Na de laserbehandeling voor de armen

De gevoelige/ licht rode huid herstelt vrij snel na de behandeling. Over het algemeen kun je gewoon doorgaan met je dagelijkse bezigheden.
Behandeling
normaal
klein
groot
Armen
€ 116,-
€ 134,-
Onder of bovenarmen
€ 86,-
€ 99,-
Overview
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2024