Benen

Benen-image

Laserontharing benen

De concentratie van haargroei op de benen kan variëren. De haargroei op de onderbenen is eenvoudig te behandelen. De haargroei op de bovenbenen is meestal dunner. Bij de intake kijken we of effectief en definitief ontharen van de bovenbenen mogelijk is. Op de knieën kan te licht en/of te dunhaar zitten zodat deze niet behandeld hoeven te worden. Om deze reden is “hele benen” een indicatiegebied.Het te behandelen gebied verschilt dan per klant en kan dus ook in prijs verschillen. Laat je door ons voorlichten.

De behandeling

Over het algemeen is de haargroei op de benen niet zeer geconcentreerd en heb je met 4 à 5 behandelingen alle haren één keer in de actieve fase gehad. Volledig ontharen van benen of bovenbenen kan uiteraard gecombineerd worden met de bikinilijn of onze andere behandelingen. Onze laserbehandelingen voeren we uit met de Cocoon medical Primelase Excellence lasersysteem. Dit apparaat is de nieuwste techniek in laserontharing met CE en FDA Approval. Deze laser heeft de allernieuwste lasertechniek met het hoogst haalbare resultaat. Hierdoor kunnen we het haar dat van nature op het lichaam voorkomt op een zeer effectieve manier verwijderen. Daarnaast is het de meest comfortabele lasertechnologie op de markt en is de behandeling pijnloos.

Na de behandeling

De gevoelige/ licht rode huid herstelt vrij snel na de behandeling. Over het algemeen kun je gewoon doorgaan met je dagelijkse bezigheden.

Behandeling
Prijs
Gemiddeld aantal behandelingen
Benen volledig
€ 220,-
6
Bovenbenen
€ 149,-
6
Oksels + schaamstreek + onderbenen
€ 250,-
6
Onderbenen
€ 149,-
6
Overzicht laserontharen
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2023