Laser ontharen benen

Laser-ontharen-benen-image

Laserontharing benen

Veel mensen kiezen voor laserontharing als een langdurige oplossing voor het verwijderen van haar op hun benen. Deze keuze komt voort uit verschillende overwegingen. Ten eerste biedt laserontharing aanzienlijk langere resultaten dan traditionele methoden zoals scheren of harsen. Na meerdere sessies kan het haar op de behandelde gebieden merkbaar verminderen of zelfs permanent verdwijnen. Een bijkomend voordeel is de afname van ingegroeide haren, wat vaak een probleem is bij andere ontharingsmethoden. Laserontharing bevordert een gladdere huidtextuur en vermindert het risico op irritatie, vooral voor mensen met een gevoelige huid. Naast deze praktische voordelen, speelt het gemak en de tijdsbesparing een rol in de beslissing voor laserontharing.

Mensen ervaren vaak een gevoel van vrijheid doordat ze minder tijd hoeven te besteden aan hun dagelijkse of wekelijkse ontharingsroutine. Esthetische overwegingen zijn eveneens van invloed op deze keuze. Sommige mensen geven de voorkeur aan de esthetiek van een gladde, haarvrije huid op hun benen en vinden dat laserontharing een effectieve manier is om deze voorkeur te realiseren. Bovendien kan het hebben van gladde benen bijdragen aan een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

De laserbehandeling voor de benen uitgelegd

Onze geavanceerde Cocoon laser maakt gebruik van een krachtige lichtbundel die doelgericht haarzakjes aanpakt, voor een langdurig glad resultaat. De laser straalt een precieze golflengte uit die door het melanine in de haarzakjes wordt geabsorbeerd. Deze energie wordt omgezet in warmte, waardoor de follikels doelgericht beschadigd worden, terwijl de omliggende huid onaangetast blijft.

1. Voorbereiding: Voordat we de laser op de benen aanbrengen, dient het haar thuis te worden verwijderd middels scheren. Bij aankomst in onze kliniek beoordelen we de huid op eventuele oneffenheden en zorgen we ervoor dat deze egaal is. Indien nodig, werken we oneffenheden weg. Vervolgens passen we een coolgel toe op de huid. De coolgel heeft een verkoelend effect waardoor de behandeling comfortabeler wordt. Dit helpt ook de warmteopbouw in de huid te verminderen en eventueel ongemak veroorzaakt door de laserwarmte te verminderen. Deze coolgel wordt door ons verwijderd wanneer de behandeling met de laser is afgerond.

2. Toepassing van de laser: Onze specialist maakt gebruik van het handbediende Cocoon laserapparaat, dat de laserstraal nauwkeurig over het beoogde gebied projecteert. De laser is zorgvuldig gekalibreerd om zich te richten op het melanine in de haarzakjes, waarbij schade aan de omliggende huid tot een minimum wordt beperkt. Tegelijkertijd wordt de huid gekoeld om eventueel ongemak te voorkomen.

3. Herhaling sessie: Om optimale resultaten te behalen met laserontharing, zijn doorgaans meerdere sessies nodig, vaak verspreid over enkele weken. Dit komt doordat haar in cycli groeit, en de laser het meest effectief is tijdens de actieve groeifase, ook wel bekend als de anagene fase. Door meerdere sessies te ondergaan, wordt gegarandeerd dat een groter aantal haarzakjes wordt geraakt tijdens hun actieve groeifase.

Na de laserbehandeling voor de benen

De gevoelige/ licht rode huid herstelt vrij snel na de behandeling. Over het algemeen kun je gewoon doorgaan met je dagelijkse bezigheden.
Behandeling
normaal
klein
groot
Oksels + schaamstreek + onderbenen
€ 250,-
Onderbenen
€ 149,-
€ 169,-
Bovenbenen
€ 149,-
€ 179,-
Benen volledig
€ 220,-
Overview
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2024