Laser ontharen bikinilijn

Laser-ontharen-bikinilijn-image

Laserontharing bikinilijn

Laserontharing voor de bikinilijn biedt verschillende voordelen, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige oplossing voor ongewenste haargroei in dat gebied. Een belangrijk voordeel van laserontharing is de langdurige resultaten die het biedt in vergelijking met traditionele ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren. Door laserlicht te gebruiken om de haarzakjes te beschadigen, kan de haargroei verminderen of zelfs stoppen. Een bijkomend voordeel is het verminderde risico op ingegroeide haren, in vergelijking met scheren en waxen. Laserontharing richt zich op de haarzakjes, waardoor de kans kleiner wordt dat haren onder de huid vast komen te zitten.

Bovendien kan laserontharing de huid kalmeren en irritatie verminderen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor mensen met een gevoelige huid. Gemak is ook een factor die bijdraagt aan de populariteit van laserontharing. Na een aantal sessies kan de haargroei aanzienlijk verminderen, waardoor mensen minder tijd hoeven te besteden aan het verwijderen van ongewenste haren. Voor degenen die streven naar een gladde bikinilijn, biedt laserontharing een effectieve methode die zowel esthetisch als comfortabel is.

Voor sommigen is laserontharing niet alleen een praktische keuze, maar ook een manier om zelfvertrouwen op te bouwen. Het bereiken van een gladde bikinilijn kan bijdragen aan een positief lichaamsbeeld en zelfvertrouwen.

Niet geschikt:
1. wanneer je last hebt van een bacteriële infectie
2. wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft

De laserbehandeling voor de bikinilijn uitgelegd

Onze geavanceerde Cocoon-laser maakt gebruik van een krachtige lichtbundel die haarzakjes gericht aanpakt, resulterend in langdurige gladheid bij het laseren van de bikinilijn. De laser straalt een nauwkeurige golflengte uit die door het melanine in de haarzakjes wordt geabsorbeerd. Deze geabsorbeerde energie wordt omgezet in warmte, waardoor de haarfollikels doelgericht beschadigd worden, terwijl de omringende huid ongedeerd blijft.

1. Voorbereiding: Het haar van de bikinilijn dient thuis te worden verwijderd middels scheren. Bij aankomst in onze kliniek beoordelen we de huid op mogelijke onregelmatigheden, bijvoorbeeld of al het haar is weggehaald. Indien nodig corrigeren we onregelmatigheden. Wij passen vervolgens we een coolgel toe op de huid. De coolgel heeft een verkoelend effect, waardoor de behandeling aangenamer wordt. Dit helpt ook de warmteopbouw in de huid te verminderen en eventueel ongemak veroorzaakt door de laserwarmte te verminderen. Wanneer de behandeling met de laser is afgerond zullen wij de coolgel voor je verwijderen.

2. Toepassing van de laser: Onze specialist maakt gebruik van het handbediende Cocoon laserapparaat, dat de laserstraal nauwkeurig over het beoogde gebied projecteert. De laser is zorgvuldig gekalibreerd om zich te richten op het melanine in de haarzakjes, waarbij schade aan de omliggende huid tot een minimum wordt beperkt. Tegelijkertijd wordt de huid gekoeld om eventueel ongemak te voorkomen.

3. Herhaling sessie: Om optimale resultaten te behalen met laserontharing, zijn doorgaans meerdere sessies nodig, vaak verspreid over enkele weken. Dit komt doordat haar in cycli groeit, en de laser het meest effectief is tijdens de actieve groeifase, ook wel bekend als de anagene fase. Door meerdere sessies te ondergaan, wordt gegarandeerd dat een groter aantal haarzakjes wordt geraakt tijdens hun actieve groeifase.

Na de laserbehandeling voor de bikinilijn

Over het algemeen is het plezierig en comfortabel om na het ontharen van je bikinilijn een loszittende broek te dragen. Ook is het verstandig om niet binnen 24 uur een lange fietstocht te plannen of paard te rijden gezien de gevoeligheid van de liezen. Na de behandeling is de bikinilijn goed te beschermen tegen de zon met behulp van een broekje met pijpjes, short of pareo. Het gebied kan ook beschermd worden in combinatie met een sunblock. Ondanks het gebruik van een sunblock is het toch niet de bedoeling om te gaan zonnebaden.
Behandeling
normaal
klein
groot
Oksels + schaamstreek
€ 129,-
€ 143,-
Oksels + schaamstreek + bilnaad/ buikstreep
€ 169,-
€ 189,-
Oksels + schaamstreek + onderbenen
€ 250,-
Bikini smal
€ 59,-
Bikini V lijn
€ 80,-
Gehele schaamstreek inclusief schaamlippen
€ 110,-
€ 139,-
Gehele schaamstreek inclusief buikstreep
€ 143,-
Bilnaad
€ 49,-
€ 86,-
Billen
€ 86,-
€ 109,-
Overview
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2024