Bikinilijn

Bikinilijn-image

Laserontharing bikinilijn / schaamstreek

Een permanente ontharing van de bikinilijn/ schaamstreek biedt niet alleen esthetische voordelen, maar het versterkt ook het zelfvertrouwen en het comfort in verschillende situaties. Het gemak van niet telkens te hoeven denken aan tijdelijke ontharingsmethoden is een bevrijdende ervaring. Met onze professionele diensten helpen we jou om dit langdurige gevoel van gladheid en zelfverzekerdheid te bereiken, zodat je onbezorgd kunt genieten van je favoriete activiteiten, of het nu gaat om sporten, loungen op het strand of gewoon het alledaagse gemak.

De behandeling

De haargroei is binnen de lies zeer geconcentreerd en voor een afdoende effect zijn minimaal zes behandelingen nodig. Het is een indicatiegebied want de grootte van het te behandelen gebied kan per persoon verschillen, zowel binnen als buiten de lies.

Na de behandeling

Over het algemeen is het plezierig en comfortabel om na het ontharen van je bikinilijn een loszittende broek te dragen. Ook is het verstandig om niet binnen 24 uur een lange fietstocht te plannen of paard te rijden gezien de gevoeligheid van de liezen. Na de behandeling is de bikinilijn goed te beschermen tegen de zon met behulp van een broekje met pijpjes, short of pareo. Het gebied kan ook beschermd worden in combinatie met een sunblock. Ondanks het gebruik van een sunblock is het toch niet de bedoeling om te gaan zonnebaden.

Behandeling
Prijs
Gemiddeld aantal behandelingen
Bikini Smal
€ 59,-
6
Bikinilijn "V" lijn
€ 80,-
6
Billen
€ 86,-
6
Bilnaad
€ 49,-
6
Gehele schaamstreek
€ 110,-
6
Oksels + schaamstreek + bilnaad/ buikstreep
€ 169,-
6
Overzicht laserontharen
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2023