Laser ontharen gezicht

Laser-ontharen-gezicht-image

Laserontharing gezicht

Je kunt precies aangeven hoe je de verwijdering van het haar in je gezicht wilt hebben. Zelfs de vorm van een specifieke baard is mogelijk, denk aan het baardhaar laseren. Verder komen oren, neusharen en de hals in aanmerking voor laserontharing. Ook wenkbrauwen epileren kan tot het verleden behoren. Bij mannen komen ingegroeide haartjes regelmatig voor. Dit ontstaat vaak bij het scheren. Deze ingegroeide haartjes kunnen zeer ontsierend zijn en veroorzaken vaak overlast en pijn. Ook als men zich heeft geschoren kan dit aanleiding zijn voor vervelende huidreacties. Met enkele laserbehandelingen bij gezichtsontharing behoort ook dit ongemak tot het verleden! Wat tevens handig is om te weten is dat gezichtsontharing wordt vergoed door verzekeraars.

Over het algemeen is het verstandig om een laser behandeling aan het gezicht in een periode te doen waarin je minder bent blootgesteld aan de zon. Richtlijnen hierbij zijn:
* drie tot zes weken voor de behandeling geen blootstelling aan de zon. Dit is omdat een verbande huid zou kunnen worden verergd door een laserbehandeling.
* twee weken na de behandeling geen blootstelling aan de zon zodat huid de tijd krijgt om te herstellen.

Niet geschikt voor een verband gezicht of waarbij de huid van het gezicht zichtbaar is aangetast door de zon. Mocht je hierover twijfelen kom dan langs zodat we het kunnen beoordelen.

De laserbehandeling voor het gezicht uitgelegd

De behandelingen van alle delen van het gezicht worden gedaan met het ET handstuk van de Light Sheer Desire Laser of van de Cocoon Medical Laser. Met deze kleine kop van 1×1 cm kunnen we heel nauwkeurig kleine gebieden behandelen.

1. Voorbereiding: Het gebied met gezichtshaar dient vooraf thuis te worden verwijderd door middel van scheren. Bij aankomst in onze kliniek beoordelen we de huid op mogelijke onregelmatigheden, zoals mogelijke haren die over het hoofd zijn gezien bij het scheren thuis. Eventuele onvolkomenheden worden door ons gecorrigeerd. Vervolgens passen we een coolgel toe op de huid, waardoor de geleiding en verspreiding van laserenergie over het behandelde gebied verbetert. De gel wordt geabsorbeerd door de haarfollikels, wat de efficiëntie van de behandeling verhoogt. De coolgel heeft ook een verkoelend effect, waardoor de behandeling aangenamer wordt en de opbouw van warmte in de huid wordt verminderd, wat eventueel ongemak veroorzaakt door de laserwarmte vermindert.

2. Toepassing van de laser: Onze specialist maakt gebruik van het ET handstuk van de Light Sheer Desire Laser of van de Cocoon Medical Laser, dat de laserstraal nauwkeurig over het beoogde gebied projecteert. De laser is zorgvuldig gekalibreerd om zich te richten op het melanine in de haarzakjes, waarbij schade aan de omliggende huid tot een minimum wordt beperkt. Tegelijkertijd wordt de huid gekoeld om eventueel ongemak te voorkomen.

3. Herhaling van de sessie: Om optimale resultaten te behalen met laserontharing zijn doorgaans meerdere sessies nodig, vaak verspreid over enkele weken. Dit komt doordat haar in cycli groeit, en de laser het meest effectief is tijdens de actieve groeifase, ook bekend als de anagene fase. Door meerdere sessies te ondergaan, wordt gegarandeerd dat een groter aantal haarzakjes wordt geraakt tijdens hun actieve groeifase.

Na de laserbehandeling voor het gezicht

Na het ondergaan van laserontharing is het ook belangrijk om gedurende ongeveer twee weken blootstelling aan de zon te vermijden. Dit geeft je behandelde huid de kans om te genezen en vermindert tevens het risico op hyperpigmentatie of andere problemen. Onthoud dat zelfs als je huid er niet gebruind uitziet, deze nog steeds kan worden blootgesteld aan UV-stralen. Probeer dit in deze periode te vermijden.
Behandeling
normaal
klein
groot
Voorhoofd
€ 39,-
Wenkbrauwen
€ 39,-
Kaaklijn
€ 49,-
€ 59,-
Hals volledig
€ 60,-
Wangen
€ 60,-
Gelaat
€ 98,-
Gelaat + hals
€ 145,-
Overview
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2024