Gezicht

Gezicht-image

Gezicht ontharen

Je kunt precies aangeven hoe je de verwijdering van het haar in je gezicht wilt hebben. Zelfs de vorm van een specifieke baard is mogelijk, denk aan het baardhaar laseren. Verder komen oren, neusharen en de hals in aanmerking voor laserontharing. Ook wenkbrauwen epileren kan tot het verleden behoren. Bij mannen komen ingegroeide haartjes regelmatig voor. Dit ontstaat vaak bij het scheren. Deze ingegroeide haartjes kunnen zeer ontsierend zijn en veroorzaken vaak overlast en pijn. Ook als men zich heeft geschoren kan dit aanleiding zijn voor vervelende huidreacties. Met enkele laserbehandelingen bij gezichtsontharing behoort ook dit ongemak tot het verleden! Wat tevens handig is om te weten is dat gezichtsontharing wordt vergoed door verzekeraars

De behandeling

De behandelingen van alle delen van het gezicht worden gedaan met het ET handstuk van de Light Sheer Desire Laser of van de Cocoon Medical Laser. Met deze kleine kop van 1×1 cm kunnen we heel nauwkeurig kleine gebieden behandelen.

Na de behandeling

Wat overblijft na het definitief ontharen is een gezond gezicht dat er stralend uitziet. Een groot voordeel van laserontharing boven de andere meer traditionele methoden als harsen en epileren is dat er veel minder irritaties van de huid optreden.

Behandeling
Prijs
Gemiddeld aantal behandelingen
Bovenlip
€ 45,-
6
Gelaat
€ 98,-
6
Gelaat + hals
€ 145,-
6
Hals volledig
€ 60,-
6
Kaaklijn
€ 49,-
6
Kin
€ 46,-
6
Kin met bovenlip
€ 89,-
6
Voorhoofd
€ 39,-
6
Wangen
€ 60,-
6
Wenkbrauwen
€ 39,-
6
Overzicht laserontharen
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2023