Oksels

Oksels-image

Oksels ontharen

Het is een makkelijk te behandelen gebied omdat het altijd beschermd is tegen de zon. Ook is het een relatief snelle behandeling omdat het een klein oppervlak betreft. De oksel is één van de meest zichtbare lichaamsdelen en na het scheren of harsen komen de haartjes hier het snelste terug. De permanente ontharing van de oksels wordt vaak gezien als een vorm van luxe. Het biedt dan ook velen voordelen. Denk bijvoorbeeld aan veel minder last van transpiratie, jeuk en andere irritaties. En last but not least: vanuit esthetisch oogpunt gezien zijn gladde oksels natuurlijk in hoge mate gewenst.

De behandeling

De laserontharing op dit gebied wordt gedaan met het Cocoon Primelase Excellence lasersysteem. Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig. De oksels hebben een sterk geconcentreerde haargroei.Daarom heb je voor dit gebied meestal wat meer laserbehandelingen nodig om volledig van alle haar af te komen.

Na de behandeling

Bijkomend voordeel is dat je zonder moeite in de zomer door kunt gaan met het behandelen van je oksels omdat ze altijd beschermd zijn tegen de zon.

Behandeling
Prijs
Gemiddeld aantal behandelingen
Oksels
€ 49,-
6
Oksels + schaamstreek
€ 129,-
6
Oksels + schaamstreek + bilnaad/ buikstreep
€ 169,-
6
Oksels + schaamstreek + onderbenen
€ 250,-
6
Overzicht laserontharen
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2023