Laser ontharen oksels

Laser-ontharen-oksels-image

Laserontharing oksels

Het is een makkelijk te behandelen gebied omdat het altijd beschermd is tegen de zon. Ook is het een relatief snelle behandeling omdat het een klein oppervlak betreft. De oksel is één van de meest zichtbare lichaamsdelen en na het scheren of harsen komen de haartjes hier het snelste terug. De permanente ontharing van de oksels wordt vaak gezien als een vorm van luxe. Het biedt dan ook velen voordelen. Denk bijvoorbeeld aan veel minder last van transpiratie, jeuk en andere irritaties. En last but not least: vanuit esthetisch oogpunt gezien zijn gladde oksels natuurlijk wenselijk.

De laserbehandeling voor de oksels uitgelegd

De laserontharing van de oksels wordt gedaan met het Cocoon Primelase Excellence lasersysteem. Dit apparaat maakt gebruik van geavanceerde technologie om zich te richten op en de haarzakjes te beschadigen, waardoor toekomstige haargroei wordt tegengegaan. De Primelase staat bekend om zijn effectiviteit, snelheid en veiligheid bij ontharingsprocedures.

1. Voorbereiding: Het okselhaar dient vooraf thuis te worden verwijderd door middel van scheren. Bij aankomst in onze kliniek beoordelen we de huid op mogelijke onregelmatigheden, zoals mogelijke haren die over het hoofd zijn gezien bij het scheren thuis. Eventuele onvolkomenheden worden door ons gecorrigeerd. Vervolgens passen we een coolgel toe op de huid, waardoor de geleiding en verspreiding van laserenergie over het behandelde gebied verbetert. De gel wordt geabsorbeerd door de haarfollikels, wat de efficiëntie van de behandeling verhoogt. De coolgel heeft ook een verkoelend effect, waardoor de behandeling aangenamer wordt en de opbouw van warmte in de huid wordt verminderd, wat eventueel ongemak veroorzaakt door de laserwarmte vermindert.

2. Toepassing van de laser: Onze specialist maakt gebruik van het handstuk van de Cocoon Medical Laser, dat de laserstraal nauwkeurig over het beoogde gebied projecteert. De laser is zorgvuldig gekalibreerd om zich te richten op het melanine in de haarzakjes, waarbij schade aan de omliggende huid tot een minimum wordt beperkt. Tegelijkertijd wordt de huid gekoeld om eventueel ongemak te voorkomen.

3. Herhaling van de sessie: Om optimale resultaten te behalen met laserontharing zijn doorgaans meerdere sessies nodig, vaak verspreid over enkele weken. Dit komt doordat haar in cycli groeit, en de laser het meest effectief is tijdens de actieve groeifase, ook bekend als de anagene fase. Door meerdere sessies te ondergaan, wordt gegarandeerd dat een groter aantal haarzakjes wordt geraakt tijdens hun actieve groeifase.

Na de laserbehandeling voor de oksels

Bijkomend voordeel is dat je zonder moeite in de zomer door kunt gaan met het behandelen van je oksels omdat ze altijd beschermd zijn tegen de zon.
Behandeling
normaal
klein
groot
Oksels
€ 49,-
€ 60,-
Oksels + schaamstreek
€ 129,-
€ 143,-
Oksels + schaamstreek + bilnaad/ buikstreep
€ 169,-
€ 189,-
Oksels + schaamstreek + onderbenen
€ 250,-
Overview
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2024