Laser ontharen borst en buik

Laser-ontharen-borst-en-buik-image

Laserontharing borst / buik

Steeds meer mannen kiezen ervoor om de haargroei op hun borst te verminderen, en dit gebied wordt vaak als gevoelig beschouwd vanwege de hoge concentratie van haren. Hoewel beharing op borst en buik kan variëren in intensiteit, is de borst vaak het gebied met de grootste concentratie. Na onze laserbehandelingen ervaren mannen een rustige huid zonder irritaties, en de verminderde beharing zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Velen beschrijven het als een super fijn gevoel. Tegenwoordig wordt het ontharen van borst en buik vanuit esthetisch oogpunt vaak als wenselijk gezien. De dagen waarop haar op de borst als een symbool van mannelijkheid werd beschouwd, liggen al geruime tijd achter ons.

Bovendien kan laserontharing bijdragen aan het verbeteren van de algehele huidtextuur door de haargroei te verminderen en de huid gladder te maken. Voor sommige mannen draagt het hebben van een haarvrije borst bij aan een positiever lichaamsbeeld en vergroot het zelfvertrouwen.

De laserbehandeling voor borst / buik uitgelegd

Onze geavanceerde Cocoon-laser maakt gebruik van een krachtige lichtbundel die haarzakjes nauwkeurig aanpakt, wat resulteert in langdurige gladheid bij het laseren van de borst en/of buik vanuit een medisch perspectief. De laser straalt een precieze golflengte uit die door het melanine in de haarzakjes wordt geabsorbeerd. Deze geabsorbeerde energie wordt omgezet in warmte, waardoor de haarfollikels doelgericht beschadigd worden, terwijl de omliggende huid minimaal wordt belast.

1. Voorbereiding: Het haar op de borst en/of buik dient vooraf thuis te worden verwijderd door middel van scheren. Bij aankomst in onze kliniek beoordelen we de huid op mogelijke onregelmatigheden, zoals de volledige haarverwijdering. Eventuele onvolkomenheden worden gecorrigeerd. Vervolgens passen we een coolgel toe op de huid. De coolgel heeft een verkoelend effect waardoor de behandeling aangenamer wordt en de opbouw van warmte in de huid wordt verminderd. Wanneer de behandeling met de laser is afgerond zullen wij deze coolgel voor je verwijderen.

2. Toepassing van de laser: Onze specialist maakt gebruik van het handbediende Cocoon-laserapparaat, dat de laserstraal nauwkeurig over het beoogde gebied projecteert. De laser is zorgvuldig gekalibreerd om zich te richten op het melanine in de haarzakjes, waarbij schade aan de omliggende huid tot een minimum wordt beperkt. Tegelijkertijd wordt de huid gekoeld om eventueel ongemak te voorkomen.

3. Herhaling van de sessie: Om optimale resultaten te behalen met laserontharing zijn doorgaans meerdere sessies nodig, vaak verspreid over enkele weken. Dit komt doordat haar in cycli groeit, en de laser het meest effectief is tijdens de actieve groeifase, ook bekend als de anagene fase. Door meerdere sessies te ondergaan, wordt gegarandeerd dat een groter aantal haarzakjes wordt geraakt tijdens hun actieve groeifase.

Na de laserbehandeling voor borst / buik

Om de effectiviteit van de behandeling te optimaliseren, is het belangrijk enkele voorzorgsmaatregelen te nemen. Vermijd blootstelling aan schadelijke ultraviolette stralen van de zon en activiteiten zoals zwemmen, in bubbelbaden gaan, of stoomruimtes betreden, omdat deze overmatig zweten kunnen veroorzaken. Het wordt aanbevolen gedurende minstens 48 uur na de sessies geen parfums of crèmes op de huid aan te brengen. Daarnaast is het raadzaam om gedurende deze periode intensieve lichaamsbeweging te vermijden. Deze maatregelen dragen bij aan het bevorderen van een succesvolle en comfortabele ervaring met de behandeling.
Behandeling
normaal
klein
groot
Oksels + schaamstreek + bilnaad/ buikstreep
€ 169,-
€ 189,-
Gehele schaamstreek inclusief buikstreep
€ 143,-
Streep buik
€ 49,-
€ 69,-
Rondom tepelhof
€ 39,-
€ 59,-
Overview
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2024