Borst & buik

Borst-&-buik-image

Borst & buik ontharen

Steeds meer mannen kiezen ervoor om op dit gebied de haargroei te verminderen. Omdat de concentratie van de haren op de borst hoog kan zijn is het een gevoelig behandelgebied. Beharing op borst en buik kan variëren van intensiteit, maar de grootste concentratie zit op de borst. Na onze laserbehandelingen is de huid rustig en zonder irritaties en met de verminderde beharing ziet de huid er zeer natuurlijk uit. Van mannen horen we dat het een super fijn gevoel is. Borst en buik ontharen wordt vanuit esthetisch oogpunt tegenwoordig vaak gezien als noodzaak. De dagen dat haar op de borst door zowel man als vrouw werd gezien als een symbool van mannelijkheid liggen reeds geruime tijd achter ons.

De behandeling

Een belangrijke bijdrage voor een comfortabele laserontharing is het gebruik van de Cocoon Medical Primelase Excellence lasersysteem. Door deze nieuwe techniek gaat de behandeling sneller en is daardoor ook comfortabeler. Een laserbehandeling met dit apparaat is effectief en definitief! Bovendien ook een stuk comfortabeler. Ook is het aantal laserbehandelingen beperkt! In tegenstelling tot harsen, dat eindeloos moet worden herhaald ligt het aantal laserbehandelingen ongeveer tussen 5-8 behandelingen. Veel mannen die graag af willen van overbeharing op hun borst en buik willen ook graag hun rug en schouders ontharen.

Na de behandeling

Beharing op borst en buik kan variëren van intensiteit, maar de grootste concentratie zit op de borst. Na onze laserbehandelingen is de huid rustig en zonder irritaties en met de verminderde beharing ziet de huid er zeer natuurlijk uit. Van mannen horen we dat het een super fijn gevoel is.

Behandeling
Prijs
Gemiddeld aantal behandelingen
Oksels + schaamstreek + bilnaad/ buikstreep
€ 169,-
6
Rondom tepelhof
€ 49,-
6
Streep buik large
€ 59,-
6
Streep buik small
€ 49,-
6
Overzicht laserontharen
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2023