Rug & schouders

Rug-&-schouders-image

Rug & schouders ontharen

Het gebied dat bedoeld wordt bij het definitief ontharen van rug en schouders is het T- shirt model. Met een natuurlijke overgang naar andere lichaamsdelen, zoals de armen. Het te behandelen gebied is voor iedereen weer anders, dit heeft te maken met jouw lichaam, maar ook met jouw eigen wensen. Daar passen we dan ook het behandelplan op aan.

De behandeling

De rug en de schouders zijn een indicatiegebied, dat wil zeggen dat het oppervlak per persoon kan verschillen. De rug en de schouders worden behandeld met het Cocoon Primelase Excellence lasersysteem. Totaal schatten we in dat je ongeveer 8 tot 10 behandelingen nodig hebt. Op de rug en de schouders is sprake van dun tot medium dik haar. De intensiteit van de haargroei kan enorm verschillen en dit bepaalt mede het aantal laserbehandelingen dat je nodig hebt. Gemiddeld zijn dit 2 laserbehandelingen meer, ten opzichte van andere lichaamsdelen. 15% van het haar op rug en schouders is gemiddeld in de actieve fase. Dat is minder dan bij de andere lichaamsdelen en om die reden heb je meer laserbehandelingen nodig.

Na de behandeling

Voor de effectiviteit van je behandeling is het van belang om deze cyclus van 3 maanden goed aan te houden. Dit kan alleen als de huid niet in de zon is geweest gedurende het behandeltraject. Om ook tijdens de zomer door te kunnen gaan met de behandelingen voor de laserontharing van rug en schouders is dit vrij eenvoudig op te lossen door een T-shirt te dragen. De praktijk wijst uit dat veel mannen daar geen probleem mee hebben. Ook kun je overwegen een behandeling in de zomer over te slaan als je toch in de zon wilt. Houd er dan wel rekening mee dat je in totaal een behandeling extra nodig hebt.

Behandeling
Prijs
Gemiddeld aantal behandelingen
Onderrug
€ 79,-
6
Overzicht laserontharen
The creation of beauty is art
Vrijheid-image
Zelfvertrouwen-image
Schoonheid-image
Geluk-image
© 2023