Bel voor een consult 020 - 614 10 20
Kies uw behandeling

Tarieven

Tarieven van Laserontharing:

Voor het afgeven van een prijs voor ontharing is een consult nodig. Wij hebben daartoe besloten omdat naast de vele gebieden die behandeld kunnen worden (van gezicht tot benen tot armen etc.), onze prijzen ook afhangen van factoren als; type huid/ type haar/ grootte van het te behandelen gebied etc. Om een goede inschatting te maken is het voor ons van belang iemand in persoon te zien. Pas dan kunnen wij daar een prijs aan hangen. 

Zomer kortingen

Vorig jaar was onze zomeractie een daverend succes en daarom doen we het dit jaar gewoon weer opnieuw! 

Sensitif betaalt de eerste twee behandelingen van uw ontharingstraject!.

 (De eerste twee behandelingen dus gratis. De actie is geldig tot 31 aug 2019.)

Wilt u liever een passend aanbod buiten deze aanbieding, dan kan dat natuurlijk ook. Vraag naar de mogelijkheden.

Om in de zomer goed voor de dag te komen is een start in dit jaargetijde een aanrader. Wij willen je graag een zetje in de rug geven door het nu even extra aantrekkelijk te maken. 

Voor <>jongeren en studenten hebben wij standaard kortingen die wel tot 50 % kunnen oplopen. Ook het laten behandelen van meerdere gebieden kan deze korting geven.

Maak online  een afspraak voor een gratis consult of bel 020 – 614 10 20

Boek nu voor een gratis consult >

Extra zekerheid

Met de LightSheer diode laser ben je in gemiddeld 6 behandelingen definitief van je haar af. Dit bewijst de effectiviteit van deze medische ontharingslaser. Haarreductie van 80 tot 100%, het hoogst haalbare!

Je investering voor definitieve ontharing bij SENSITIF is het dubbel en dwars waard.

Garantie

Met een blanke huid en een gemiddelde haargroei heb je gemiddeld 6 behandelingen nodig. Gemiddeld 6 wil zeggen 5, 6 of 7. En na 7 behandelingen krijg je garantie, onze service, 1 gratis behandeling. Let op, onze service regels verschillen per haar, huidtype en of er een aanbieding van kracht is. Laat je dus goed voorlichten welke service-regels op jouw van toepassing zijn.

Deze garantie in combinatie met het onderzoek van de Consumentenbond geeft zekerheid en vertrouwen.SENSITIF levert haar dienst op maat. Zo betaal je nooit teveel en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

De verschillen

Er zijn in onze branche grote verschillen waarneembaar als het gaat om veiligheid en effectiviteit van de apparatuur en deskundigheid en ervaring van het personeel. Zo zorgen wij er onder andere voor dat de haarcyclus zeer nauwkeurig wordt gevolgd om het maximale resultaat uit de behandelingen te halen.

Al na 1 behandeling zie je resultaat! Met de lasermethode van SENSITIF is het aantal behandelingen het laagst.

Het gratis consult

De intake is kosteloos, duurt slechts een half uur en kan op elk gewenst moment van de dag plaatsvinden. Wij bekijken je haar en huid, beantwoorden je vragen en je krijgt alle informatie over de behandeling.

Bij laserontharing is het essentieel dat je je van tevoren goed laat voorlichten!

Verzekering

SENSITIF is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland. Ben je aanvullend verzekerd dan worden verschillende huidbehandelingen alsook laserbehandelingen (bijv. in het gelaat) door je zorgverzekeraar vergoed. De hoogte van de vergoeding hangt af van de polis die je hebt.

Boek nu voor een gratis consult >

Maak online een afspraak
Boek hier online een gratis consult in. Maak een afspraak

Bel ons op

020 - 614 10 20

The creation of beauty is art